juzekkrol Napisano 15 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2007 witam jestem nowy i mam troche pytań kupilem próbke pheromax i ................. prosze mi powiedziec czy jak jestem np : zdołowany albo zdenerwowany to one nie działają ?? albo odwrotnie sie sprawdzają ?? kontakt z ludzmi mam dobry jakich dawek uzywac zotało mi go na dnie (no troche wiecej dolałem perfum ) podobno jest stezony wiec to morze pomoze w dawkowaniu czekam na pomoc eksertów i kazdego kto wie co i jak uzyywac . pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk0 Napisano 15 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2007 yy jak jestes zdolowany to lepiej nie uzywaj fera bo to poglebia i sprawia ze bedziesz jeszcze gorzej sie zachowywac i kazdy bedzie cie gorzej kojarzyl i odnosil sie do ciebie wiem cos o tym.;d a te stosowanie to zalezy ile tych perfum bylo musisz konkretnie napisac bo tak nie wiedomo ile musisz stosowac bo mozesz przedawkowac ;dp pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juzekkrol Napisano 15 Sierpień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2007 czyli jednak to to , ale ja po zażyciu tego jakos czekam na kogo ruch , i jak go nei ma to sie doluje , jak zrobić by było ok ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juzekkrol Napisano 15 Sierpień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2007 a i czy łączenie z alkocholem ma tez wpływ na nie ?? lubie sobie chlapnąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillK Napisano 15 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2007 ma wplyw moim zdaniem jak sie napijes to nie potzeba juz fero... gdybys znal sie na uwodzeniu to bys wiedzial co nieco o alkoholu i wogule... mam nadzieje ze ferum zalozy taki dzial chce byc moderatorem bo to jest moje zainteresowanie i narazie amatorsko pomagam innym... choc o zawodostwie nie mysle bo mam inne plany;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juzekkrol Napisano 16 Sierpień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2007 prosze mi powiedziec o co chodzi ze na nastepny dzien po feromonach ludzie ą milsi niz wczeniej >?? tak sie mi wydaje : ma ktoscos takiego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Napisano 16 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2007 Poprostu feromony niezostaly do konca zmyte lub tez pozostala ich czesc na ubraniach. Feromony na odziezy utrzymuja sie nawet kilka lub kilkanascie dni. Z feromonami jest tak samo jak z perfumami tylko tymi najtrwalszymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszcz Napisano 20 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2007 ja tez lubie chlapnac troche wiecej juz jakis czas minol jak uzywalem ale skutki sa rozne od takich ze budzilem sie w czyims domu nikogo nie znajac nie wiedzac gdzie 15km od miejsca zamieszkania tak ze ogolnie alkohol ma duzy wplyw najgorsze jest jak sie duzo chlapie bo robi sie glupoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juzekkrol Napisano 23 Sierpień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2007 ok a może są jakies sztuyczki na dobry humor co za tym idzie nastawienie , mam super dni , ale akurat nma impre nie za czesto, . czekam na pomoc pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juzekkrol Napisano 23 Sierpień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2007 zauwarzyłem na pewno nie tylko ja ale chodze do silowni (mam w domu dokladnie) i po ghodzinie wysilku czuje zapach pheromau z pod pach tzn ze sam produkuje identyczne feromony czy tez ?? psikając sie pheromaerm organizm sie przyzwyczaił i zaczał produkcje tych feromonów przezemnie ?? mysle ze to ciekawy temat pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi