kamillK Napisano 17 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2006 bede mial RM chyba jutro i zastanawiam sie na dwiema rzeczami czy zamowic NPA i czy jak zamowie to bede mogls stosowac je razem i jakie mogly by byc efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i17 Napisano 18 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2006 TAkiej kombinacji jeszcze nie robiłem, ale uważam, że miałoby to całkiem niezły skutek. Sam mieszam NPA z Chikarą - jest ona wtedy wyraźnie wzmocniona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 23 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2006 Moim zdaniem byłaby to niezła kombinacja, choć oba te produkty zawierają wysoką ilość androstenonu i myślę, że łatwo będzie można to przedawkować- choć pewien nie jestem. RM jest niezwykle trudno przedawkować. Najlepiej sam to przetestuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiceManLbn Napisano 24 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2007 Oglnie chyba bedzie dobre ale uwazalbym zeby nie przedawkowac. Osobscie uzywam Npa I Chikary [ Flirt i wyrobienie zaufania chikara]. Wiec mozesz probowac ale uwazaj ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi