Cowboy Napisano 26 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2007 cze wszystkim . po przeczytaniu opisu na www.feromony.pl postanowiłem ,że zaryzykuje i kupie NPA . I tu mam pytanko do osób którzy używają tego specyfiku . Jakich efektów mogę się spodziewać ? Czy feromony będą działać na 14-latka ? Czy to odpowiednie feromony do szkoły , czy mam do tego dokupić pheromax ? Jaka dawka jest odpowiednia , bo jak dam 1 krople pod nos to nie czuje feromonów tylko czasami poczuje zapach alkoholu Sorki za takie banalne pytania ale nie używałem jeszcze feromonów, które działają ( bo L&D raczej nie działają ) Proszę o odpowiedzi Pozdro for all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillK Napisano 26 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2007 poczytaj forum masz wszystkie odpowiedzi dokladnie opisane na forum.... ludzie jest cos takiego jak opcja szukaj... 1. Nikt nie jest wrozka wiec nie powie Ci jakich efektow mozesz sie spodziewac. 2. Kup i sprawdisz "nikt nie jest wrozka..." chociaz mysle ze beda dzialac. 3. To odpowiednie fero do podrywu a jesli podrywasz w szkole to sa odpowiednie do szkoly. jesli dodasz PH to bedzie lepiej dzialalo. 4. Fero ma w sobie alkohol wiec to normalne ze go czujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi