grzegorz Napisano 28 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2007 Wnioskujac z waszych wypowiedzi jest to dobry mix i mam co do niego pare pytan. Zamierzam kupic buteleczke Chikary i probke Pheromaxu. Jakie proporcje zastosowac? Czy 2 psiki Chikary + 1 psik z probki Pheromaxu to nie za duzo? A moze 2 psiki Chikary + i przechylenie Pheromaxu na koncowke palca (domyslicie sie o co mi chodzi )? Jak zmienia sie wymagana ilosc uzycia feromonow w zaleznosci czy jestesmy w pomieszczeniu czy na zewnatrz? EDIT Jeszcze jedna sprawa. Czy nalezy je stosowac na siebie czy w innych miejscach? Jeslij w innych to w jaki sposob przykryc Phx? Chikara jest zapachowa i stosujac dodatkowo wlasne perfumy na Phx chyba nie jest dobrym poyslem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillK Napisano 28 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2007 Wnioskujac z waszych wypowiedzi jest to dobry mix i mam co do niego pare pytan. to bylo je zadac w ttych tematach gdzie o tym czytales zamaiast pisac nowy temat o tym samym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz Napisano 28 Sierpień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2007 Wnioskujac z waszych wypowiedzi jest to dobry mix i mam co do niego pare pytan. to bylo je zadac w ttych tematach gdzie o tym czytales zamaiast pisac nowy temat o tym samym W sumie tak, ale tak chyba bardziej przejrzyscie jest. Prosze kogos o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi