Skocz do zawartości

BTB & new member :)

Mapcio

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie

Dzisiaj otrzymalem upragniona paczuszke...mialem troche obaw bo tyle co sie oczytalem o buteleczkach ktore nie trzymaja plynu na miejscu tylko przeciekaja...u mnie takie cos nie mialo miejsca...opakowanie dobrze zapakowane. Otwieram pudeleczko a tam ku mojemu zaskoczeniu dwie saszetki Chikary...jakby nie bylo juz nastawilem sie pozytywnie bo widac ze szanuje sie klijenta...mila niespodzianka wiec plus dla firmy:)...Wszystko opakowane jak nalezy instrukcja,probki Chikary no i ten czarny flakownik...poziom plynu mniej wiecej na poziomie gornej krawedzi nalepki wiec wszystko jest ok. Z wyprobowaniem tego bedzie troche inna sprawa bo nie wiem czy jakas impreze uda mi sie zaliczyc bo wyjezdzam w nastepnym tygodniu na miesiac...lecz czeka mnie wizyt pare na uczelni...a tam........a tam 80% studentow moze 85% to kobiety:)...i to jakie...wiec nie omieszkam sprobowac i poinformowac o efektach...nie mam problemu z nawiazywaniem nowych kontaktow ale chce przetestowac czy BTB sprawi ze bedzie to jeszcze lepsze:)...mam nadzieje ze tak :)...jesli macie jakies sugestie dla mnie co do stosowania itp prosze sie nie krepowac i pisac :)...wiem wiem czytalem forum ale malo jest konkretnych informacji...na poczatku sadze jedna kropla i rozsmarowac na szyi za uszami i nadgarstkami...zaczne od minimalnej dawki chyba...czekam na komentarze :)...pozdrowienia dla @ll Ferumowiczow :)

Na forum jest dużo konkretnych odpowiedzi, tylko ludzie nie przepadają za szukaniem, z tego co widzę. :)

Co do sklepu feromony.pl - chyba każdy korzystając z jego usług pierwszy raz, był pozytywnie zaskoczony. ;)

...no dzisiaj pierwszy dzien testow...wybralem sie na uczelnie...zastosowalem 1/2 kropli z lewej strony szyi i 1/2 z prawej to samo z uszami...efekt jest taki:

- daje to niezly humorek, zauwazylem ze mimo negatywnych bodzcow olewamy to poprostu i brniemy dalej,

- w busie siadla kolomnie pewna dziewczyna...tak uchylilem okiekno ze zapach moj niosl sie w jej kierunku...wynik: spojrzenia w moja strone usmiech odgarianie wlosow...

- druga sprawa...wystarczy przejsc obok kogos i widac czy poczul zapach czy nie...

- na uczelni widac bylo jak przechodzilem kolo siedzacych dziewczyn ze albo przestawaly rozmawiac i siedzialy cicho gapiac sie albo jak przechodzilem zaczynaly szeptac...nie wiem o czym :P

- w drodze powrotnej w busie siadla znowu kolo mnie fajna dziewczyna okolo 20l...miala miejsca wolne po drugiej stronie ale siadla kolomnie...

Troche zamotalem pewnie ale co tam jeszcze sie nie nauczylem pisac postow:)...sprawdze to prawdopodobnie jutro na osobe ktora nie przepada za mna ale mimo tego mamy sie spotkac by wyjasnic pewne sprawy...zobaczymy jak pojdzie...zreszta wieczorem jakis klub...sadze ze sproboje dawki po jednej kropli na lewa i prawa strone szyi to samo za uszy i na nadgarstki...po wystapieniu efektow napisze co i jak...ale jak do tej pory podoba mnie sie to :)

...wczoraj wypad na imprezke...postaram sie strescic jak najbardziej...

- aplikacja: po jednej kropli na lewa i prawa strone szyi za uszami tez i nadgarstki tez...

- godzina aplikacji okolo 19

- impreza od okolo 22 wczesniej spotkanie ze znajomymi

- efekty:bardziej rozmowni, patrza sie prosto w oczy itp

efekty na imprezie:jedna dziewczyna caly czas gapila sie na mnie, tanczyla obok, dwie kolejne usmiechaly sie i tanczyly pozniej obok, wogole pare dziewczyn w roznych odstepach czasowych tanczylo przedemna, wymachujac tylkiem :) oraz co chwila ogladajac sie i usmiechajac...kolo 2giej podeszly do mnie dwie dziewczyny i same zaczely rozmowe...faceci siedzacy przy stoliku gapili sie jakby nie wierzyli co sie dzieje...dziewczyny sie przedstawily...zaczely gadke same i tak jakos gadalem...jedna wyjatkowo sie przykleila zaczela mnie obejmowac i takie tam...odprowadzilem ja do taxi...sama pokazala pozniej ze...ze sie klei do mnie i jej tekst..."ale Ty ladnie pachniesz"...powiedziala wachajac to moja szyje i zamykajac oczy...utrzymuje z nia kontakt caly czas...nie mam zamiaru go stracic...BTB przykrylem CZARNA PUMA (takie biale opakowanie z czarnym paskiem)...buteleczka z czarna zakretka...jednym slowem...nie musialem daleko szukac i traf padl na BTB jestem z tego zadowolony z efektow tez...nie dosc ze humor poprawia to jeszcze efekty w postaci tego ze dziewczyny zaczepiaja...wczesniej to ja zaczepialem a teraz one mnie...aha zapomnialbym...siedzialem zmeczony pod koniec imprezy...podchodzi laska siadla kolomnie zaczela gadke czemu siedze...mowie ze zmeczony jestem...to ona do mnie czy mi nic nie trzeba moze piwa moze soku...ej normalnie prawie nie spadlem...to ja tu moge piwo postawic czy sok a nie ona :)...oczwiscie powiedzialem ze nie, dzieki...pytala sie z dwa razy jeszcze ale olalem...za bardzo zmeczony bylem skakaniem...jak beda jakies jeszcze ciekawe efekty opisze ale mam nadzieje ze spozytkujecie to co chcialem przekazac....pozdrawiam