czaarnula Napisano 1 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Witam wszystkich! Dzisiaj trafiłam trochę przypadkowo na tą stronkę i odkąd zaczęłam czytać, nie mogę się oderwać . Chciałabym kupić tak na próbę jakieś feromony... tylko jak wybrać ? Pewnie padnie pytanie jaki chcę efekt... No więc tak... chciałabym powalić facetów hahha ... ale nie tylko na imprezach, ale i w codziennych kontaktach ... dwa główne cele to: - impreza , gdzie chcę wywrzeć piorunujace wrażenie na pewnym facecie, mam zamiar, że zrobię to bez feromonów, ale fajnie byłoby sie wspomóc - za m-c będę miała nowego szefa, oprócz wrodzonej inteligencji i błyskotliwości (ahhh ta moja skromność ), chciałabym pozostać dobrze zapamiętana ... Zastanawiałam się nad próbką PHEROMAX... przeraziła mnie tylko opinia o zapachu tych feromonów... męskimi perfumami (które są mocniejsze) zapewne łatwiej zakryć przykry zapach... no a skoro PHX mają zapach potu, to boję się, że po ich użyciu nie wywołam pozadanych efektów.... Aha jeszcze pytanko, na ile wystarcza taka próbeczka, mam nadzieję ze nie na raz ? Zamówić - nie zamówić... oto jest pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk0 Napisano 1 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2007 A wiec na impezy -PHeromax, jesli chodiz ci o podryw A w kontaktach to fero spoleczne, - BTB CHikara;d Zamow najpierw probke phx jak sie boisz ze nie zadziala.;p Ja zamowilem pierwszy raz probke i co./>?? dalej kupuje.......wciaga eheheh;dp pzodro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaarnula Napisano 1 Wrzesień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Tak, zamówię chyba tą próbkę PHX, czytałam też, że dziewczyny "wyciągały" haha ze swoich facetów dużo więcej niż normalnie . A na szefa... niekoniecznie chcę podziałać "społecznie"... Generalnie nie mam problemów z kontaktami, a fero spróbuję dla zabawy i z babskie cieeekawośśśści . Może przy tym poszaleję , ale będzie zabawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaarnula Napisano 1 Wrzesień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Ahaaaaa.... thanks za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillK Napisano 1 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2007 no i temat wyczerpany.... BRAWO wiecej takich tematow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaarnula Napisano 1 Wrzesień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Jaaak wyczerpany ?? A mojeopinie o producie to co mało ważne ? poczekaj zaraz tu opisze swoje doświadczenia, nie no tylko przyjdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi