Skocz do zawartości

Jak dobrać feromony...?

czaarnula

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich! ;)

Dzisiaj trafiłam trochę przypadkowo na tą stronkę i odkąd zaczęłam czytać, nie mogę się oderwać ;).

Chciałabym kupić tak na próbę jakieś feromony... tylko jak wybrać :)?

Pewnie padnie pytanie jaki chcę efekt... No więc tak... chciałabym powalić facetów hahha :)... ale nie tylko na imprezach, ale i w codziennych kontaktach ... dwa główne cele to:

- impreza , gdzie chcę wywrzeć piorunujace wrażenie na pewnym facecie, mam zamiar, że zrobię to bez feromonów, ale fajnie byłoby sie wspomóc ;)

- za m-c będę miała nowego szefa, oprócz wrodzonej inteligencji i błyskotliwości (ahhh ta moja skromność ;) ), chciałabym pozostać dobrze zapamiętana ;)...

Zastanawiałam się nad próbką PHEROMAX... przeraziła mnie tylko opinia o zapachu tych feromonów... męskimi perfumami (które są mocniejsze) zapewne łatwiej zakryć przykry zapach... no a skoro PHX mają zapach potu, to boję się, że po ich użyciu nie wywołam pozadanych efektów....

Aha jeszcze pytanko, na ile wystarcza taka próbeczka, mam nadzieję ze nie na raz ;)?

Zamówić - nie zamówić... oto jest pytanie ;)

A wiec na impezy -PHeromax, jesli chodiz ci o podryw

A w kontaktach to fero spoleczne, - BTB CHikara;d

Zamow najpierw probke phx jak sie boisz ze nie zadziala.;p Ja zamowilem pierwszy raz probke i co./>?? dalej kupuje.......wciaga eheheh;dp

pzodro

Tak, zamówię chyba tą próbkę PHX, czytałam też, że dziewczyny "wyciągały" ;) haha ze swoich facetów dużo więcej niż normalnie ;). A na szefa... niekoniecznie chcę podziałać "społecznie"... ;)

Generalnie nie mam problemów z kontaktami, a fero spróbuję dla zabawy i z babskie cieeekawośśśści ;). Może przy tym poszaleję ;), ale będzie zabawa!