Skocz do zawartości

NPA+Pheromax+adidas pure energy

endriu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Wyprobowalem wczoraj zestaw jak w temacie.

Zastosowalem sie do wszelakich uwag z forum i jestem SUPER zadowolony, normalnie gitens DZIAŁA

A teraz od poczatku:

Start domowki o 20.00 oczywiscie pozniej wyjscie na cluby, na domowce niestety sami faceci ale, no wlasnie ale podczas dyskusji zauwazylem ze wszyscy mnie sluchali jak jakiegos bozyszcze tłumu hehehe. Nawet specjalnie wchodzilem komus w zdanie a ludzie sami przestawali mowic i mnie sluchali 1 raz mi sie cos takiego zdarzylo. Oczywiscie nie wszyscy ale na 10 osob 6 tak reagowalo wiec jest dobrze.

Kolo 23 wyjscie na kluby, zalowalem ze nie wziolem ze soba probki Pheromax. Po wejsciu do clubu oczywiscie impreza w trakcie. No i zaczela sie moja prowokacja, najpierw kelnerki hehe przejscie blisko, usmiech oczko itp i gadka idzie :D no ale wiadomo jak to kelnerki zawsze sa mile (albo sie staraja).

No ale jak interesuja sie mna piekne panie idace z kolesiami no to zaczyna byc milej hehe i widze ze dziala te dyskretne spojrzenia i usmiechy.

Na koniec spotkalem swoja dawna znajoma ze szkoly, nie pierwszy raz z nia imprezowalem ale pierwszy raz tak ostro ufff, zawsze popilismy, gadka i luzik, a wczoraj popilismy lekko, a ona bez gadki na parkiet no to w tany... Pozniej przylaczaja sie 2 kolezanki, jednej cos nie pasuje i znikla z horyzontu hehe, a jedna w tany, wygladalo to jak czasami na mtv w programie "dissmised", 2 panny i 1 rodzynek hehe. Najwiekszym dowodem dla mnie byly slowa panny kiedy musialem isc "Gdzie idziesz? Masz sie bawic ze mna!!" - dosc dobitnie powiedziane uff. Wiecej nie zdradze co bylo bo moze czasami tu zaglada, a jakie pozegnanie na koniec imprezy normalnie takie przytulanki i nie chciala puscic :)

Zdziwilo mnie to ze tak dlugo bylo czuc pheromax'a, fakt przy wejsciu do klubu nie byl tak mocno imtensywny ale czulem go, a adidas poprostu wyparowal :|, wiec zostal NPA i Pheromax

A teraz jak i ktore miejsca pryskalem:

NPA po jednej kropli za uszy

Pheromax - 1 psik na palec i rozsmarowanie dół szyi oraz lekko klata

Adidas- 2 psikniecia na szyje

Tak wydaje mi sie ze poprostu pheromax przeszedl na ubranie i dlatego tak dlugo bylo czuc.

Zamowilem sobie teraz "le male" probke i beda dalsze testy,

Z poczatku chcialem zamiast pheromaxu dac chikare ale stwierdzilem ze poslucham Waszych rad i oplacalo sie :)

Wkoncu ktos sie zebral i napisalem historie jaka mu sie przytrafila czy cos w tym rodzaju dawno tego nie bylo w tym dziale...SZacunek dla ciebie;dp

PO twoim opisac widac ze znalazles odpowiednia dawke dla siebie to dobrze;' Dobranie tych dwoch fero jest jak widzialem po postach super mieszanka . W najblizszym czasie zakupie sobie NPA i polacze z PHX i zobaczymy na wlasnej skorze jak taka mieszanka dzial. WAzne zeby dobrac wlasciwe proporcje.

TEstuj dalej i opisuj swoje spostrzezenia, pomagasz przy tym nowym i wskazujesz ze FEromony dzialaja;

pozdrawiam ;d

Ja od 3 dni jestem posiadaczem NPA i pheromax. W pierwszy dzien zastosowalem NPA i akurat sie zlozylo ze spotkalem sie z kolezanka ktorej nie widzialem chyba 2 miechy. Podwozilem ja autem (wczesniej tez ja czasem wozilem i nadal tym samym zlomowatym eskortem). Jej zachowanie bylo z lekka inne (znam sie z nia od lat, ma meza i 2 dzieci). Nie powiem ze leciala na mnie bo bym sklamal. Byla po prostu inna bardzo zyczliwa (zawsze taka jest ale teraz bardziej:)) mila. i ogolnie sympatyczniejsza :D. Dzis zastosowalem NPA + Pheromax i pojechalem do 2 kolezanki na ktora lece :D. Raczej nie zauwazylem jakiejs super zmiany w jej zachowaniu ale... byla bardziej usmiechnieta niz zawsze i chyba pewniej sie czula w moim towarzystwie. rowniez sympatyczniejsze zachowanie.

Aha dodam ze na to poszlo aqua di gio.

plusem jest to ze na ubraniach zapach trzyma sie o wiele dluzej, tylko teraz nie wiadomo ile dac phero aby bylo dobrze... :)

Czekam za perfumami "le male" i znow jak przetestuje to opisze co i jak :)

Od paru dni sie zastanawiam czy idac do fryzjera pojsc na maxa i NPA i pheromax czy bardziej delikatniej i NPA i chikara hehe, tak czytam forum i nie moge sie zdecydowac :/

• 2 weeks later...

no i bylem u fryzjera z restawem NPA za uszami i chikara na szyi.

Kolejna rzecz jaka zauwazylem to dziwne zachowanie os kiedy mam feromony na sobie , pare razy zdarzylo mi sie ze poprostu lecialy za mna albo zblizaly sie do miejsca gdzie nalozylem fero - ale to na marginesie

ale wracajac do tematu:

po nalozeniu npa i chikara lekko psiknalem sie perfumami le male no i bylem zaskoczony....

pani ladnie usmiechnieta, gadka sie rozwinela tylko dlaczego tak sie denerwowala i byla rozkojarzaona :lol: .... hehe