juzekkrol Napisano 11 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2007 witam, kupilem npa zastosowałem dawke 1 lecz nie chyliłem flkonu lecz po odkreceniu dotknołem dwa razy i rozsmarowałem na szyje i pod nos , owszem miełame wczesniej pheromaxa alew na mnie nie dzialał, npa mnie pobudził odrazu pojechałem do sklepu sprzedawczyni była bardzo miła w drugim sklepie to samo chciało mi sie duzo wiecej niz zwykle i jestem pewny zeto przez to , lecz teraz juz nie dziala na mnie dlaczego ?? . i po drugie u plci tej samej nie ma poprawy ... , a ijakie proporcje próbkio chikary ?? pzdr założyłem nowy post lecz latego bo chce podzielic sie na nim włąsnymi dowiadczeniami i nie bede zakladał juz nowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juzekkrol Napisano 12 Wrzesień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2007 czym wy kryjecie ten smród npa , juz ktorys raz ktos gada co tak smierdzi , i nawet ktos mnie powochał i .... szkoda gagac ja przykrywam str8 ale nie dziala pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambster Napisano 13 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2007 NPA dość łatwo jest zakryć. Jak dla mnie jego zapach jest w porządku. W normalnych warunkach dwa przechylenia na palec i wsmarować w szyję. Na to perfumy. STR8 to nie perfumy, ale tania woda, wiec możliwe, że ich zapach szybko się ulatnia. Spróbuj czegoś bardziej intensywnego. Poza tym, jeśli aplikujesz pod nos, to przez cały czas będziesz odczuwać jego zapach. Na co dzień stosuj mniejszą dawkę. Wieczorem i w zadymiounych knajpach możesz sobie pozwolić na więcej. Zrób sobie kilkudniową przerwę. Możliwe, że twój organizm się przyzwyczaił do NPA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juzekkrol Napisano 24 Wrzesień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2007 ok perfumy no al e jakie bo on przebija moim zdaniem zapach jest mocniejszy od pheromaxu perfumy najlepiej mocne ale do 50 zł raz miałem perfumy FM powiem ze zapach intnsywny i niedrogie 35 zł , polecie mi w miare tanie ale takie co maskują na długo i łądnie pachną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endriu Napisano 25 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2007 witam zrob tak jak ja. nie mialem tyle kasy aby kupic "le male" to zamowilem sobie pare probek ze strony aukcyjnej . oryginalnie zapakowane wiec mam pewnosc co do autentycznosci koszt jednej to okolo 4-6zl wiec nie jest zle. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
interstate Napisano 25 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2007 Jezeli nie chcesz wydawac wiekszej kwoty na zapach ktory przykryje feromony, proponuje cztery rozwiazania: 1. oryginalne probki (vide: post endriu), 2. darmowe probki oryginalnych perfum (dostaniesz od pani w perfumerii jak sie ladnie usmiechniesz), 3. miniatury oryginalnych perfum o pojemnosci od kilku do kilkunastu ml (wariacja nt punktu 1.), 4. lane perfumy, zwane tez francuskimi (nie mylic z podrobami z targu; lane pod wzgledem trwalosci czasami przewyzszaja oryginaly, kompozycje zapachowe sa praktycznie identyczne). Co wazne, posiadajac probke albo miniature, latwo ja zabrac ze soba i uzyc w razie potrzeby. -- interstate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juzekkrol Napisano 26 Wrzesień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2007 ok dzieki wam Ale mam jeszcze jednąprosbe powiedzmy ze jestem w stanie wydac do 100zł on moze troche wiecej jakie perfumy dobrze maskują na długo feromony wymiencie ich kilka i postawcie jakie są najlepsze . pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Napisano 26 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2007 1. J.P Gaultier Le male niesamowity zapach prawie niemieszajacy sie z pheromaxem i Npa trzyma bardzo długo polecam na imprezy 2. Givenchy Very Irresistible posiada mocny zapach ale nie trzyma tak długo jak wyzej wymieniony takze polecam. 3.Chanel allure home sport,Niektore z marki G.Armani 4.Cuba tanie dobre perfumy przetrzymaja PHX i Npa do 3-4godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juzekkrol Napisano 27 Wrzesień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2007 Spoko dzieki . znalazlem tutaj je lecz wy sie znacie czyto jest orginalne ?? http://www.allegro.pl/item247604458_j_p_gaultier_le_male_125mltylko_oryginalne_perfumy.html lub to http://www.allegro.pl/item247603746_j_p_gaultier_le_male_125mltylko_oryginalne_perfumy.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endriu Napisano 29 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2007 powiem Ci tak, bylem w galerii grunwaldzkiej (wrocław) i tam sa perfumy le male za 110 zl i na pewno oryginalne, a "eau de toilete" sa po 279zl, wlasnie niedlugo pojde tam po perfumy. Zobacz w centrach handlowych bo czasami lepiej wydac 10zl wiecej i miec pewnosc ze oryginalny pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 29 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2007 A ciekawa jaka pojemność? Te po 110 to pewnie woda po goleniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endriu Napisano 29 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2007 ali tez bylem w szoku ale 125ml i perfum w atomizerze nie w sprayu a woda toaletowa 279zl tez 125ml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaine Napisano 29 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2008 to nie perfumy tylko deodorant - b.slabe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endriu Napisano 29 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2008 kaine chyba nie masz racji, na swieta cena skoczyla o 50 zl i juz tak zostala, a czytac umiem , poza tym deo tez sa i rzeczywiscie tansze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi