Michal Napisano 13 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Czy przesylki kurierskie Siodemka dostarczaja towar w sobote ,wysłany z feromony.pl w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 14 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2007 Jeśli poprosisz o taką możliwość to pewnie tak, ale zapytaj się lepiej na feromony.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke Terry Napisano 11 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2008 ile zwykle czekaliscie na przesylke z feromonami poczta polska priorytetem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 11 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2008 Ciekaw jestem, ile razy była na to odpowiedź... Najczęściej po 2 dniach będziesz ją miał w domu, jednak może się też zdarzyć, że już na drugi dzień. Zależy też skąd jesteś- jaka odległość dzieli Cię od Wrocławia (Nowej Soli?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TeQuila Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 Różnie to bywa ale to zwykle wina poczty, ja mam tylko mile skojarzenia ze sklepem feromonu.pl więc trzeba o to pocztę molestować. Mne raz mówili że priorytet ma dojść DZIEŃ+1 ale mnie paczka nie dochodziła przez 8 dni, kobieta na poczcie powiedziała że oni tego mi nie zagwarantują i że mam 2 tygodnie czekać :/ Szkoda gadać!!! Nie ma jak kurier, tyle że ja teraz nie mam takiej możliwości. Trzeba się w cierpliwość uzbroić jeśli o pocztę chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi