Skocz do zawartości

Mój nowy nabytek: PHX + NPA / wrażenia

lekarz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Dzisiaj dotarła do mnie pierwsza (wiem już, że nie ostatnia) paczka z feromony.pl. W środku było NPA, próbka PHX i Chikary. Od razu nałożyłem na siebie NPA + PHX (pół kropli NPA, czyli jedno przechylenie flakonika + jedno psiknięcie próbki PHX na palec - z bardzo bliska - i rozsmarowanie tego za uszami). Cóż, efektów specjalnie nie widziałem. Niby coś tam się działo, ekspedientka w sklepie podeszła z wielkim entuzjazmem (to akurat było po jakichś 2 godzinach od zaaplikowania), potem też w autobusie jakaś dziewczyna się do mnie przysuwała i strasznie się kręciła w miejscu :P. Nie wiem, może akurat taka była hehe.

Wcześniej kręciłem się przy dziewczynach, nachylałem się przy nich itd - nic specjalnego nie zauważyłem. No nic, pierwszy dzień. Pewnie coś źle zaaplikowałem, zastanawiam się tylko, czy za mało, czy za dużo. W sumie ten PHX to tak leciutko nałożyłem, zamiast pryskać bezpośrednio na skórę, to dałem na rękę i potem za ucho, NPA zaś jedynie pół kropli. Wątpię, żebym dał za dużo. Następnym razem nałożę chyba trochę więcej NPA, jak sądzicie?

Aha, to, że fero działają, wiem po sobie. Jak się spryskałem, to przez pierwsze pół godziny byłem nieźle zakręcony, trochę jakby bo thc :P. Czyli coś faktycznie musi w tym być. Kurde, jak tylko będę miał kasę, kupię pewnie Chikarę. Tylko ten jej zapach mnie lekko niepokoi. Może ktoś z Was mixuje Chikarę z PHX lub NPA i może jasno napisać, czy i czym zakrywa smrodek PHX/ NPA (mam na myśli to, żeby perfumy nie gryzły się z Chikarą) - strasznie męczy mnie ten problem.

Pozdrawiam!!!

PS. Jak wracałem autobusem do domu, był straszny tłok. Nikt mnie nie przepychał, nie wbijał łokcia w żebra - albo zasługa samych fero, albo ich smrodu :D.

• 3 months later...

Jako, ze jest to moj pierwszy post to chcialbym sie ze wszsytkimi uzaleznionymi i tymi jeszcze nie serdecznie przywitac ;) Postanowilem zakupic wlasnie NPA i PHX i powiem Wam, ze... to mieszanka wybuchowa :D Oczywiscie na poczatku popelnialem kasiazkowy blad czyli myslalem, ze kobitki beda mi sie rzucaly na szyje, a tak nie bylo wiec myslalem, ze fero nie dziala. Jednak jak zaczalem stosowac fero i zapomnialem o tym to wtedy wlasnie doczekalem sie efektow ;) Nie bede sie dokadnie rozpisywal ale bylo tak, ze poznalem na imprezie dziewczyne, ktora juz dwa dni pozniej zaporsila mnie do siebie i mowila, ze jak zadzownilem do niej po tych dwoch dniach to az jej cieplutko sie zrobilo :) W ogole buzia jej sie nie zamykala, poruszylismy bardzo intymne tematy - jednym slowem zaufala mi :) Ja swoich fero uzywam tak: 1 kropla NPA na szyje, pol kropelki pod nos razem z 1 psiknieciem Pheromax na szyje i pol psikniecia na nadgarstki. Zamierzam jeszcze zakupic Chikare i stosowac ja razem z NPA i PHX...

Siemka!

Wow az tyle stosujesz?? :shock:

Dobra, wkoncu kazdy jest inny, jak na Tobie to sie sprawdza to spoko.

Koniecznie opisz jeszcze swoje przygody z fero, a jestem pewien ze nie bedzie ich brakowalo :lol:

Pzdr

Mam zamiar jeszcze przez dluzszy czas przetestowac jedna krople NPA i 1 psikniecie PHX ale nie mam pewnosci, ze zadziala, a teraz mam dosc goracy okres w sprawach damsko meskich wiec wole nie ryzykowac :)

• 2 weeks later...