kalif Napisano 18 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2007 Witam Przeglądam sobie to forum i w większości wątków przewija się motyw stosowania feromonów w celu podrywu nieznajomych dziewczyn/panów. Ja mam jednak pytanie z innej strony, czy mogą również spowodować zwiększoną atrakcyjność w stałym związku, w którym powiało chłodem? Tak, aby przez zwiększona pewność siebie oraz użycie odpowiedniego feromonu spowodowało, że stanę się bardziej pociągający dla partnerki. CZy jednak feromony mają najlepszy skutek na nowo poznawane osoby? Jeżeli mój wariant wchodzi w grę poradźcie co najlepiej zastosować, żeby spróbować ponownie rozbudzić namiętność i poczucie bezpieczeństwa w partnerce? pozdrawiam Kalif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
futu Napisano 19 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2007 czesc, feromony dzialaja tak samo na osoby poznane wczesniej jak i osoby nowo poznane. roznica tkwi w tym jak oni Ciebie postrzegaja. jesli masz jakas koleznake ktora wrzucila Cie do szufladki "przyjaciel" to natwet z feromonami bedzie Ci ciezko zaciagnac do lozka. a jesli kogos poznajesz to dopiero on buduje Twoj wizerunek w swojej glowie, w zwiazku z tym feromony wywieraja w tym przypadku mocniejszy wplyw niz kiedy juz kogos znasz. co do feromonow z stalym zwiazku... coz moge Ci poradzic npa, troche przebojowosci na pewno nie zaszkodzi. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rand Napisano 19 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Tak jak post powyzej: Nowi - feromony pomagaja w budowaniu pozytywnego wizerunku Starzy - dziala to mniej wiecej tak jak w przypadku mojej kolezanki mianowicie pewnego dnia po zastosowaniu feromonow powiedziala mi ze jestem bardziej pozytywny (w jej odbiorze), ja na to ze przeciez zawsze taki jestem jak w ten dzien.Ona "no tak wiem ale jakos tak wydaje mi sie ze jestes bardziej pozytywny". Pozatym feromony dzialaja glownie na zasadzie akcja-reakcja, (przynajmniej wedlug mnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukemaster Napisano 23 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2007 nie kupuj tego shitu ...będizesz tylko odstraszac ludzi..tym zapachem fuj ,,,.,nie dja sie oszukac pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambster Napisano 24 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2007 Bez przesady. Pheromax silnie rozcieńczony nie ma intensywnego zapachu. Podobnie NPA. RM czy P10 w ogóle nie pachną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi