alchemik_w-wa Napisano 24 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2007 witam pytanie jak w tytule. jak długo aplikowaliście feromony zanim widoczne były efekty ich działania ? dzień, tydzień, miesiąc ........ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margharita87 Napisano 24 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2007 szczeze to pierwszego dnia nic drugiego tez dopiero jak odstawiłam zniechecona na kilka dni i przypomniałam sobie o nich na imprezie to sie zaczeło dziac U mnie szczeze to po jakims tygodniu do dwóch było a teraz powiem ze w moim przypadku działaja na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk0 Napisano 24 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2007 4 5 dni ;dp pzodro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambster Napisano 27 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2007 Takie NAPRAWDĘ silne efekty dopiero po kilku tygodniach. Po prostu, często fero podkręca i pomaga. Na imprezach świetnie się bawię, ludzie przy mnie są zrelaksowani, otwarci, ale w tym momencie jest to już dla mnie standard. W tym momencie wiem czego od fero oczekiwać i wiem jak zmieniają moje nastawienie i ludzi. Ludzie naprawdę zacznają się świetnie bawić. Zdecydowanie lepiej niż bez. To 1 objaw. Dawniej nie wiedziałem o co chodzi i nie widziałem efektów, mimo że były. A jeśli chodzi o naprawdę silne efekty, to ważne jest by przebywać z dziewczną w bardzo intymnej sytuacji. Blisko siebie, we dwoje, konretnta rozmowa, dobry kontakt (lub więcej ). Wtedy fero daje takie efekty, że się w głowie nie mieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mckoval Napisano 13 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2007 ja napisze tak: mam jakas gratisowa buteleczke (jak mnie tu już podsumowali na forum to z allegro;-) użyłem jej wczoraj pierwszy raz i... mam mieszane uczucia... Dlaczego? otóż... 1. czułem się baaardzo zrelaksowany (ale fajnie xD) 2. jakoś z kazdym gadało mi się łatwo i przyjemnie, wliczając w to kanadyjczyków, z którymi co chwilę się znajdowało jakiś nowy temat... 3. moja dziewczynka bardzo się do mnie kleiła, ale tu jest pytanie takie czy to efekt: a) zmęczenia po 9h pracy i 5h imprezy b) dzialanie fero ogólnie bardzo mi się to spodobało, nawet jeżeli to tylko zbieg okoliczności to mam zamiar próbowac dalej pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor108 Napisano 27 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2007 Ja zauważyłem po pierwszym razie zastosowania PHX, pani w kasie w markecie uśmiechała się od ucha do ucha i szukała kontaktu wzrokowego, delikatnie zaczepiając słowami. A kobieta którą bardzo kocham i pragnę ja odzyskać powiedziała że bardzo dobrze wyglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi