KRISTOFF Napisano 25 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2007 witam dawno sie nie odzywalem tutaj na forum raczej sporo czytam ale do rzeczy mam maly problem dylemat chce zamuwic pheromaxa duza butle ze strony love-scent com tylko jest pewne ale tam pisze ze jest to nowa formula kosztuje ono 80 dolarow i jest tylko w skladzie dwa fero http://www.love-scent.com/product_info.php/c/mens-pheromones/p/pheromax-for-men-new-formula-/cPath/6/products_id/18 a w polsce koszt 269zl i posiada trzy fero troche to dziwne bo produkt ze strony love scent pochodzi ze niemiec i wyglada tak samo sam juz nie wiem co wybrac generalnie zalezy mi na jednej kobiecie ona jest z kims innym tylko ze my sie sobie bardzo podobamy i wiem ze ona by chciala byc ze mna wczesniej uzywalem pheromaxa probki szok zadzialalo tak jak oczekiwalem tylko ze ja dalem ciala i nic pozniej przestalem uzywac bo lecialo wiecej kobiet na mnie ale mi tylko zalezalo na niej po tym kiedy przestalismy sobie glebiej patrzec w oczy ona teraz przechodzi kolo mnie i udaje ze mnie nie dziwi wiem ze ma mnie w swojej podswiadomosci kiedy przechodzilem kiedys od tylo ona mnie nie widziala ale ja ja i w momencie ona rozmawial plecami do mnie w momencie przjscia kolo niej widzialem to katem oka jak sie jakby speszyla wiem ze to pheromax i jego zasluga to pozadanie ona ma mnie w glowie ciagle to cos jak invisible love teraz chce zamuwic znow pheromaxa tylko duza butle i chce sie z nia spotkac i w koncu zadzialac po prostu odbic ja temu gosciowi nie wiem jak sie zachowac w czasie samej rozmowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk0 Napisano 26 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2007 Nie rozumiem cie po co zamawiac z niepewnych zrodel jak mozesz z feromony.pl przynajmniej weisz ze wszytstko ebdzie ok . NA co ci to Pomysl pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi