Tomek Napisano 28 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2007 Witam jestem nowy jesli chodzi o feromony. Zamowilem wlasnie caly flakon pheromaxu i czekam na przsylke. Jednak chcialbym sie poradzic kogos kto jest bardziej doswiadczony... potrzebuje wyrwac taka jedna, od dluzszego czasu sie mi podoba jednak nic z tego wiecej nie wychodzi, czasami z nia gadam i ja znam, czasami takze spotykamy sie na przystanku na autobus do szkoly i wtedy gadamy. Czy jak sie wypsikam tzn jedna psikniecie i rozsmarowac na szyje i za uszami, do tego dopsikam vesace Blue Jeans to czy zobaczy roznice. Poniewaz slyszalem ze najlepiej dziala to na nieznajome osoby co takze sie przyda . Ale prosze napisac jak zadziala na nia, czy zobazce wyrazna roznice i co mam zrobic zeby nie popelnic bledu????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Napisano 28 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2007 Powinnienes zobaczyc roznice tylko najgorszym błędem jaki popełnic mozesz to dobrze nieprzykryc zapachu PHX i w tym jest cały problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi