Skocz do zawartości

Chyba jednak dziala

convictor

Rekomendowane odpowiedzi

no wiec moja historia wyglada tak, jakis czas temu trafilem na stronke feromony.pl i po przerzuceniu calego forum bylem napalony na PHX jak kogut na kure. Nie bylo innej opcji jak zamawiac, na poczatek probka. Przesylka express i juz mialem je w reku. Nadszedl czas na testy. Niestety pierwsze wrazenie negatywne no moze nie negatywne tylko neutralne bo sie nic nie dzialo. Imprezki, alkohol, kobiety, PHX i nic zadnej zmiany. Powiedzialem sobie, ok jesli bys nie sprobowal nie wiedzialbys nic na ten temat i PHX trafil do szafki. Lezal tak i lezal pare miesiecy ale w koncu sobie przypomnialem ze cos takiego mam. Cos tam jeszcze jest wiec trzeba wypryskac do konca i sie zaczelo... Psikniecie z lewej, psikniecie z prawej i na balety. Poczatek imprezki u kumpeli w domu. Siedzimy gadamy i popijamy piwko niby nic. Nagle patrze a wspollokatorka kumpeli jakies takie slodkie minki do mnie robi, to sie usmiechnie to pusci oczko. Oki niby nic moze sie jej spodobalem ale ona siedzi wlasnie na kolanach swojego chlopaka z trzy razy wiekszego odemnie i jakos wczesniej nie przejawiala sympatii w stosunku do mnie a wrecz nawet odwrotnie. Po piwkowaniu w domku wyjscie na miasto, ja juz dosc wciety bo fragmenty drogi mi zniknely z pamieci. Wchodzimy do pubu dobijamy sie kolejnym piwkiem i na parkiet. No wiec spokojne wywijam sobie czym tylko sie da upajajac sie dzwiekami z glosnikow a tu nagle ktos mi reke do tylniej kieszeni pakuje. Mowie sobie jak sie odwroce jak wyrwie lape ze stawow to komus sie odechce grzebac mi po kieszeniach, ale to wspollokatorka kumpeli skorzystala z okazji kiedy jej chlopak poszedl odcedzic. Ze ona to nic ale nagle zauwazylem ze jakos laski sie tak ustawiaja zeby moc sie o mnie ocierac i nagle jakas malolata zaczyna jezdzic swoim tylkiem po moim rozporku. Pierwsze co sobie pomyslalem to ze nie wracam dzisiaj sam do domu i mam szanse na sniaganie rano! Najlepsze jest to ze to nie koniec, inne malolaty (a zeby sobie ktos nie pomyslal, malolata to dla mnie 18-19 wiosen) zaczely brac przyklad z tej pierwszej i juz mialem z 4 tyleczki przed rozporkiem. Chyba nie musze mowic ze gotowalo sie we mnie. Pozniej jeszcze pare nieznajomych lasek, nie wiem jak, znalazlo sie na moich kolanach. Nie wiem co to byl za wieczor ale nigdy czegos takiego nie przezylem! Polecam kazdemu! Pozniej jak juz emocje po imprezie opadly zaczalem sie zastanawiac czym taka chec otarcia sie o mnie przez laski byla spowodowana. Teraz wiem! Tak to jest zloty srodek! On nie zrobic wszystkiego za Ciebie ale da Ci podstawy to tego zebys mogl cos zdzialac w relacjach damsko meskich. Takie jest moje zdanie.

A wdl. Ciebie lukemaster oczywiście wszyscy na ferum, którzy mają jakąś ciekawą historię do opisania są podstawieni i reklamują feromony.pl ? To ciekawe jak wyjaśni to, że ja np pomimo tego, że nie mam nic wspólnego z dystrybutorami (poza dokonywaniem zakupu) również zauważyłem i opisałem pozytywne działanie feromonów? A może jestem tak zmanipulowany, że nawet nie wiem, że się mną manipuluje?

lukemaster moze poprostu zazdroscisz ze ktos ma takie sytuacje a Ty nie, ja nie musze sie przed nikim tlumczyc i udawadniac czy to sie zdarzylo czy nie, jak dla mnie mozesz sobie nie wierzyc ale to ja to przezylem to ja tam bylem i to do mnie te laski startowaly. Moze faktycznie feromony to sciema ale tego wieczoru nie bylo jak zawsze wiec nie potrafie tego inaczej wytlumaczyc. Co do tego ze feromony dzialaja w malym stopniu to moze i tak jest i nie wystarczy to ze skropisz sie nimi ubierzesz sie w dres i adidasy, dasz na impreze i wszystkie Twoje. Cos od siebie tez musisz dac. Ja dalem co moglem i robilem wszystko zeby sie podobac a feromony utwierdzily mnie w przekonaniu ze jestem atrakcyjny i daly laska ten maly inpuls do dzialania. Jesli na Ciebie nie dziala to moze jestes za cienki do tego interesu, miekkie lole do tego sie nie nadaja, czyzbys nia byl?? Zastanow sie zanim rzucisz niesluszne oskarzenia o bajkopisarstwo.

• 1 month later...

Witam, jestem wlasciwie to poczatkujacym urzytkownikiem feromonkow, zakupilem dopiero przed wczoraj, a wczoraj urzylem na imprezke, urzylem bo mialem na celu pewne slodkie stworzEnie, cude blond stworzonko.

Jeszcze tego samego dnia postawnowilem urzyc fero na uczelni wsrod moich znajomych, po prostu na zajevciach, urzylem pheromax i NPA, po polowie zalecanej dawki mniej wiecej, a na miejsca nadgardstow i szyi polozylem Le Male J P Gaultier, fajny zapach, i chyba powinnosie nakładac w te same miejsca co0 feromon? Tak wiec od poczatku staralems ei nei nastawiac na za duze efekty, zgodnie z radami na forum. ale prawie od poczatku zauwazylem ze poczulem sei lepiej i faktycnzie serce tluklo mi jak po kawce, raczej bylem bardziej odwazny niz zwykle, krecilo sei tez trohce ludzi wokol mnie, fajnie.

Ale celem byla pewna sztuka co ja upatrzylem u kjolegi na wydziale,niesamowita laska, jakich malo, na calej uczelni , po prostu laleczka.

przed wyjsciem do klubu byla rozgrzewka w akademiku, wiec piwka z wodeczka mix,szybko dziala. w klubie tez piwka, moj obiekt zainteresowany, lecz niestety nic wiecej nie zauwazylem,raczej norlalne reakcje,raczej nie mam problem z kobietami ale nic sie nie zmienilo w jej reakcji do mnie, podrywalem, zagadywalem i rozsmieszalem, bez przesady ale profesjonalnie, chyba. podryw byl, ale cos zbyt normalnie, nie wazne, ale stwierdzilme ze fromonki na nia nie dzialja, jestem poczatkujacy ale jestem pewny ze na nia po prostu ten zestaw Phx i npa nie dziala,

ale wiem ze dzialaja ogolnie....

bo postanowilem sobie z nia dac spokoj, apotaklem kolezanke, co ja nei widoizalme ze dwa lata, fajan dupka, inna niz tamta, nie taka barbi, ale b. atrakcyjna,

i tu od razu zaczelo sie, to bylo szalenstwo, dziewcze co chwile sie prztulalo i calowalo mi szyje i sie smiala, ze wszytkiego i wszytkich zartow, raczej nie byla na prochach :) zabawa zaj***sta, a tamta nie mogla sie odemnie odkleic,czekam na dalszy ciag

nastepne imprezy pokazra zmiany, mysle ze bedize jeszcze lepiej

JAK napisales na wszystkie nie dziala moze na nia nie. Ale obczaj ze jak piszesz ze to poczatek i mozesz nie zauwazyc takich efrktow jakich bys chcial

pozatym bardzo czesto sie zdarza ze ta osoba nie musi reagowac na fera odczuwa je widzi ciebie ale poprostu jest zbyt speszona albo niesmiala i bedzie udawala ze ciebie nie zwraca uwagi ale bedzie cie pamietac

pozyttywnie

pozdrawaim

na szczescie ferro dziala caly czas na nowa kolezanke, najlepsze ze poszedlem teraz do niej do pokoju, a tu od razu reakcje z jej strony pozytywne, te usmieszki i te przeciagania i to zmieszanie, najbardziej cieszy ze teraz zaden alkohol nie wplywa na reakcje tylko czysta chemia,

słowem super

oprócz jej zaje... kolezanki z pokoju, niezbyt atrakcyjnej, wcale, ktora udawala ze jej nie ma i nie chciala wyjsc choc na chwile, co by dalo wiecej swobody w wdzialaniu, ale i tak wszystko juz obmyslane, a ofiara juz sama chce byc upolowana, no z mala pomocą fero :D

na innym temacie musze zapytac czy wszyscy doswaidczeniu fero users uzywaja troszke wiecej perfumek niz by to bylo normalnie bez fero

3majcie sie

Ja sam zaczelem uzywac troszke wicej perfum , ze by przykryc zzapach fero ktorego i tak nie czuje. ALe tu jest taki motyw ze gdy zastosuje fero a potem perfumy to sa takie sytuaacje ze moja mama i siostra mowia ze smierdzi odemnie ''sikami'' i potem stosuje jeszcze troszke perfum . ALE dziwne jest to ze i tak one dalej czuja te siki hehehe dziwne prawde????

wiec od jakeigos miesiaca jak wychodze do clubu to zabieram z soba probke perfum i tam po kilku h znowu aplikuje perfumy bo mysle ze SMIERDZI ODEMNIE CHOCIAZ JA I TAK NIC NIE CZUJE

pozdrawiam

• 3 months later...
  • 2 months later...

simeka

CONVICTOR ile psikniec Pheromax man ty stosujesz;p

bo ja jedno i chyba niezabardzo to przynosi efekt a boje sie wiecej psiknąc bo to strasznie smierdzi plotem az moja mama narzeka i sie boje ze wszyscy beda sie krzywic jak sie na mnie beda patrzec.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...