rand Napisano 3 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2007 http://rand.feroblog.pl/ - zapraszam z czasem będą pojawiały się nowe historie. Oceniać lub komentować można w tym temacie, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marlenka Napisano 5 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2007 mało napisałes w tym blogu ale dowiedziałam sie ze prawdopodobnie mieszkamy w tym samym miescie haha ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rand Napisano 5 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2007 Widzisz idealna okazja do spotkania się, i wymienienia poglądami na temat feromonów itp. Tak a w jakim dokładnie mieście mieszkasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marlenka Napisano 5 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2007 Katowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rand Napisano 5 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2007 A co do bloga to dopiero zacząłem pisać myślę, że będzie się rozszerzał o 2-3 wpisy miesięcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi