Lolq12 Napisano 28 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2006 Witam. Wczoraj zamowilem alchemy i chcialem sie zapytac na jakiej zasadzie one dzialaja i czy mozna mieszac je ze "zwyklymi perfumami " typu Dolce&Gabbana i czy nie zmieniejsza one dzialania feromonow. Z feromonami dopiero zaczynam zabawe wiec prosze nie krytykowac mnie z gory dziekuje P.S slyszalem ze nie dzialaja one na osoby, ktore pala papierosy i nie wiem czy w momencie palenia czy w ogole ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i17 Napisano 28 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2006 Oczywiście, że możesz mieszać, nie osłabi to działania feromonów - wręcz przeciwnie - wzmocni je. Problem jest nieco innego typu, otóż Alchemy są już same w sobie perfumowane. Należałoby zatem odpowiednio dobrać nuty zapachowe. Co do palenia papierosów, to ja jednak jestem innego zdania. Być może ten efekt jest widoczny bezpośrednio po zapaleniu lub w trakcie palenia. Ale generalnie feromony działają prawidłowo na osoby palące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lolq12 Napisano 28 Wrzesień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2006 A na jakiej zasadzie one dzialaja, co sie dzieje po zastosowania ? Jesli ktos uzywal badz uzywa to bardzo prosze o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi