Skocz do zawartości

Npa zaczelo dzialac:):):)

avalon_1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie to moj pierwszy post i chciałbym sie z Wami podzielic moimi spostrzezeniami na temat feromonow.Juz myslałem ze nie działaja ale tylko do wczoraj bo wczoraj wreszcie pokazaly swoja MOC.Ale od poczatku,po pierwszych aplikacjach i moich wizytach w barch klubach,itp. w zasadzie nic nie odczuwałem bynajmniej tak mi sie wydawalo(no moze te spojrzenia i usmieszki delikatne).Ale prawda jest taka ze jesli sami nie zaczniemy działac to nic z tego nie bedzie,"fero" sa tylko pewnym wspomagaczem ale cala reszta nalezy do nas.Wczoraj w klubie poznałem super dziewczyne zaczelo sie standardowo usmieszki i te sprawya ale ja zrobiłem krok i reszta juz sie sama potoczyla jak po masle:)Bawiłem sie z Nia super nie chciała sie ode mnie oderwac na krok mnie nie puscila.A najlepsze jest to ze cały czas mi powtarzala :"Jak Ty ładnie pachnierz",a ja tylko maly usmieszek i mysli o NPA:)Do domu wrociłem o 10:00 rano nie musze tłumaczyc czemu....:)Powiem wam jeszcze ze zaaplikowałem sobie ok.2-2,5 kropli i zakryłem to zapachem "Blue Rush" z Avona.Powiem szczerze ze nie zaluje kasy wydanej na to CUDO i zachecam to testowania.Pozdrawiam HEY!!!!!!!!!!!!!!!

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Do Baart:stary jak nie sprobujesz to nie bedziesz wiedział jak tro działa,ale oczywiscie musisz miec gadane a nie siedziec cicho i nic nie działac ,tak jak wspomniałem juz to tylko wspomagacz to całego sukcesu,fero nie zrobia za ciebie całej roboty,co ty myslisz ze sie psikniesz czyms i laska sama ci do lozka wskoczy!! :!: do kobiet trzeba umiec podejsc i wiedziec jak zagadac i prowadzic dalsza rozmowe a nie uzyc fero i myslec ze juz wszystko zalatwione.Zastanow sie(lub wyprobuj) nastepnym razem zanim tu cos napiszesz a pozniej mow o sciemnianiu.Pozdro dla prawdziwych zwolennikow i posiadaczy feromonow :D:D:D:!::!::!:

Avalon_1 gratuluje doświadczeń. Jak zawsze są zwolennicy i przeciwnicy pewnych rzeczy. Jak ktoś, nie chce to niech nie używa nikt go przecież nie zmusza do kupienia czegokolwiek, jeśli ktoś kupił przetestował i twierdzi , że nie działa niech odda nie ma problemu, później śmiało może napisać na ferum, że się zawiódł. Jednak kiedy ktoś nie kupił a jest sceptykiem i zaśmieca forum postami typu "bajka" to może zdecyduje się na którąś stronę bardziej konkretną.

W zasadzie nie miałem nikogo konkretnego na myśli, ok sprawdziłeś jak rozumiem zawiodłeś się i oddałeś, wygłosiłeś swoje zdanie i jest ok, nie mam zamiaru na nikogo najeżdżać no może tylko tych którzy "nie poszli na wybory a narzekają" w analogicznym przypadku ;). Ja natomiast spróbowałem i już od kilku lat korzystam, kwestia wiary czy nie nie chodzi tutaj o "coś nowego", ale o coś co dzieje się częściej.

rand dzieki ze popierasz moja opinie bo dla mnie to naprawde dziala i to juz w wielu sytuacjach sie sprawdzilo :lol: a tak nawiasem mowiac to baart jeszcze nam nie powiedzial czego dokladnie probowal moze wtedy by zmienil podejscie do Fero... :D baart czy to bylo Npa czy moze cos innego??