hagy Napisano 15 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2007 Witam, Jestem nowy, nie bijcie . Mam 27 lat i chce poprawic swoj wizerunek. Wygladam raczej ok, ubior na czasie, dobra budowa ogolnie jestem zadowolony . Z tego co czytam na tym forum od kilku dni to fero moze mi jeszcze pomoc. Potrzebuje cos na spotkania biznesowe i na codzien. Lasek po klubach nie wyrywam ale panie w sklepach mogly by robic łał Prosze o jakies typy, 2-3 wypowiedzi i zamykamy temat Dzieki z gory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hagy Napisano 15 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2007 Moze BTB ? z tego co sie doczytalem to jest jakas taka sensowna mikstura ?. Chyba ze wziasc jakies 2 i mixy robic ? niechcialbym sie specjalnie wykosztowac.. powiedzmy 250zl to max inwestycja jaka moge zrobic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marlenka Napisano 15 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2007 wow moj ideał haha dobra budowa ubiór na czasie ... kup feromony zapachowe na ch...chakira czy jakos tak haha nie pamietam jak sie pisze one chyba sa na te spotkania biznesowe a ich zapach odpowiada kobieta ponoc nawet bardzoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hagy Napisano 17 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2007 Heh, Twoj ideał dziekuje . Myslalem zeby sprobowac z B2B, gdzies pisalo ze dobre na poczatek. Co myslicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi