Stasiu Napisano 16 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2007 Witam! No cóż chyba jestem wyjątkiem i niestety feromony na mnie nie działają tzn. nie widze żadnych efektów. Niestety zgubiłem też paragon. Nie wykorzystałem jeszcze do końca feromonów bo i niema sensu. Więcej z nich nieporzytku miałem niż pożytku. Mam ok. 80% Chikary i ok. 80% phx próbki. Chętnie je sprzedam. Oczywiście dużo taniej niż na feromony.pl. Jak ktoś jest chętny to proszę się skontaktować mailowo: stach230@o2.pl Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillK Napisano 18 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2007 dołaczam sie do tematu tyle ze ja sprzedam RM ( nowe ) i probke Ph za 100 zł razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtas28755 Napisano 21 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2013 Zakupiłem całe opakowanie CHIKARA! Zapach ma w sobie pierwiastek męskości. Jednakże jak dla mnie nie jest on w ogóle w moim guście. Jako feromon działa w kontaktach osobistych. Zużyłem 6-7 psiknięć / 226 jak zapewnia producent. Produkt został zakupiony na feromony.pl Posiadam rachunek zakupu wraz z oryginalnym opakowaniem! Chętnych zapraszam do skontaktowania się ze mną. Zapewniam że cena będzie o wiele tańsza niż na feromony.pl Wojtas143@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seksiczekolada Napisano 4 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2013 Ceny jakie was interesuja za nie pisac a nie wszystko PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi