Lucifer Napisano 29 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2006 Witam szanowne grono , chcialbym opowiedziec moja 1 historia jaka mi sie zdzazyla po urzyciu fero. Otoz ,jakis czas temu rozstalem sie z kobieta ,nasze kontkaty ograniczaly sie do wyjscia do kina ,albo jakiego drinka. Na nasze wczorjasze spotkanie ,zaplikowalem sobie fero (npa na szyje i pheromax na nadgarstki) i co sie stalo??? Bez problemy wyladowalismy w lozku ,szczegolnie sie przytulala do miejsc za uszami gdzie bylem posmarowany. Jestem pewien ze to fero wlasnie pomogly mi w tym ,gdyz wczesniej NIC takiego sie nie dzialo. Teraz jade na klubowy weeknd do prozaka z karkowie i on-offu w wawie. napisze jak stanie sie coz ciekawego:P Jak narazie moja doswiadzczenia z fero uwazam za bardzo udane. Pozdrowienia Lucyfer ^^ ps. przepraszam za literowki ,jestem dysortografem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucifer Napisano 2 Październik 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2006 Weekend zaczolem w klubie prozak w Krakowie ,cudowne miejsca polecam www.prozak.pl ,na poczatku bylo spokojnie ale potem jak towarzystwo sie leeko napilo i zawial "wiatr z kolumbi" poczulem jak dziwnie sie na mnie patrza panie siedzace w moim otoczeniu ,skonczylo sie to tkz. blowjobem w klubowej toalecie (wiem ze to zenujace) ale coz napalonej kobiecie sie nie odmawia ,w trakcie imprezy bylo rownie ciekawie ,zakonczylem ja z cudowna pania o nie znaym mi imieniu u mnie w hotelu. Wiec coz jak na 1 raz w klubie przygode z fero uwarzam za bardzo udana^^ , dzien drugi nie byl tak ektycujacy jak 1 ale do najgorszych nie nalezal ,nic ciekawego w zwiazku z fero sie nie wydarzylo. Podsumowujac ,ja osobiscie jestem bardzo zadowolony z dzialania fero ,i wiem ze DZIALAJA na kobiety. Sam nie jestem ani piekny ani bogaty, uwazam sie za dobrze ubranego zwyklego zjadacza chleba:p Jak rada moge stwierdzic ,ze kobiety same sie na ciebei nie zucaja ,musisz wykazac troche invencji tworczej i inicjatywy ,niesmialosc jest raczej przeszkoda wiec przelamcie sie ,nie ma nic do stracenia a do zyskania jest wiele... nie moge sie doczekac nastepnego weekndu. Jak cos sie stanie w zwiazku z fero dam znak sygnal.. Pozdrowienia z piekla Lucifer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lolq12 Napisano 3 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2006 No ciekawe ciekawe, a mogl bys powiedziec ile masz lat ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 3 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2006 Oooo bardzo ciekawe histroryjski oby tak dalej,uuu w kiblu z paniena ta liiipa,tylko uwazaj na syfa bo takie panienki czesto to maja.Nie zebym sam sie o tym przekonal pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucifer Napisano 4 Październik 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2006 lat mam 29 , a co do sexu w toalecie ma to swoj klimat^^ Sprawdz sam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 4 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2006 Hehe moze wyprobuje tylko najpierw upewnie sie czy nie uzytkowal z niej jakis grubas pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucifer Napisano 7 Październik 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2006 Hehe masz racje ,koniecznie sprawdz ja waze 112kg wiec moglbys sie przerazic ,do tego jestem calkowicie lysy i raczej postawny wiec moglbys wpasc w panike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 8 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2006 Az tak duzo nie wazysz To jeszcze lepiej swiadczy o feromonach ze juz 3 razy sie jeb*** z nieznajomymi pannami pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi