misiolek Napisano 2 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2007 Moje pytanie dotyczy działania feromonów na dłuższą metę. Jeśli w kontaktach z jakąś osobą stosuję feromony (zakładając oczywiście, że te feromony w ogóle na nią działają), to czy po spotkaniu (nie koniecznie pierwszym), mimo że feromony już nie działają na te osobę, będzie ona dalej pod moim dobrym wrażeniem? Jednym słowem czy parę godzin albo dni po spotkaniu taka osoba będzie dalej pod moim wrażeniem czy będzie się sama sobie dziwiła, że ją tak "oczarowałem"? Czułbym się chyba trochę głupio wiedząc, że po 2 dniach myśli sobie "Co ja w nim widziałam?". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRISTOFF Napisano 2 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2007 zdecydowanie tak w moim przypadku tak jest jestes caly czas pozytywnie odbierany ja uzywam pheromaxa w hotelu w pracy dziewuchu po prostu patrza sie tak ze szok sa mile propunja cos to picia , ogolnie one cie beda kojarzyc z tym stanem ktorego doswiadczyly stojac przy tobie ostatnio psiklem sobie raz z probki feromaxa i troche chikary na nadgarstki ide do kebb shop zamiast caplacic 5 funtow zaplaciclem 4.50 nastepnego dnia bez fero wpadam z kumplami a on zamiast 3 kebabow dal nam 4 tego gratis nic o tym nie muwiac spoko wiem ze to fero gosc byl rozgadany jak bylem sam u niego a wiec same pozytywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi