Skocz do zawartości

zaczynam testowac NPA

paweł25

Rekomendowane odpowiedzi

witam jestem nowym uzytkownikiem ferum.

dzisiaj otrzymalem paczuszke z npa i zaczynam testowanie tego specyfiku

:D Niespieszy mi sie z efektem zaczne stosowac pol kropli dziennie przez jakies 3 dni jak nie bedzie efektu zwieksze dawke do 1 kropli .Zastanawiem sie tylko nad jednym za 2 dni wyjezdzam do Niemiec jezyka za bardzo nieznam takie tam podstawy :P i zastanawiem sie jak bedzie wyglodala moja integracja Polsko-Niemiecka :D .ps.wczesniej bylem tam 3 miechy .ludzie wydają sie tam w miare uprzejmi he pozyjemy zobaczymy.

postaram pisac co 1 tydzien tam mam dostęp do internetu

moze byc ciekawie nieznany jezyk nieznani ludzie juz sie doczekac nie moge :D:D:D pozdro

WLasnie minal miesiac od kad mam NPA( chociaz w mniejszych ilosciach je dostaelm ale tam co ma stac trzeba tesotwac ) i musze przyznac ze jest tak samo skuteczny jak PHX chociaz nie maielm wiekszych okazji zeby stosowac NPA w takich ekstrematlnych sytuacjach to naprawde sie sprawdzil w kilka sytuacjach.

MAM kilka przygod ktore chialbym ospiac ale nie mam teraz zbytnio czasu i opisze je potem.

aha polaczanie PHX NPA ............szok;dhehe ( chociaz PHX mi sie juz prawie skonczyl )

POzdrawiam

witka no to zaczynam .....

wczoraj byl ten dzien raczej noc . ok godziny 16 przechylilem flakonik i wyszlo 0.5 kropli pod nos i za ucho :D troche posciemnialem w domu i cos zaczelo sie dziec ,czulem sie dziwnie, bardziej skupiony otwarty na starych siora troche sie namnie dziwnie popatrzyla.

:P:P po godzinie mysle ide na piwko.Zachodze do sklepu (czesto tam chodze) i kupuje piwko .klijentka w sklepie jest troche smieszna fajnie seplenii nagle spojrzenie bardzo krutkie prosto w slepia (i zonk) wczesniej tego nie bylo mysli se paweł he :D

po chwili przyszlo paru znajomych piwko sie wypilo koles wzią fure i leciem posmigac po wiosce

i tak jezdzim i jezdzim nagle gatka z mojej strony takie glupoty w glowie byly ale kazdy byl wesoly.

po chwili zajezdzamy do baru piwko wypic bylismy tam chwile niezauwazylem jakis dziwnych zmian poza jednym kolesiem stalo nas 5 odziwo koles zapytal sie mnie o ogien a nie kogos innegi ale to moze byc przypadek .

minelo jakies 5 godz zajezdzamy na osiedle wzielo sie jeszcze po piwku i faza tak mi sie gadka wlonczyla za nawijalem z 30 min ale to nic odziwo kazdy z moich znajomych byl bardzo zainteresowany tym co mowie

:D:D:D to na tyle ide sniadanko zjesc

ps.sceptycznie podchodzilem do fero ale teraz troszke zdanie zmienilem.

dzisiaj tez 0.5 kropli pod kinola i w miacho :P:P:P

dzisiaj wykozystalem 1 przechylenie buteleczki dlamnie to jest 0.5 kropli moim zdaniem sie sprawdza .tylko mialem dzisiaj dziwną sytauacje .

siedzialem z kumplem w takim malym lokalku,ja na kacu on nie .wypilem z rana wiecej piw niz on napoczatku bylem dominujacym samcem (mozna to tak nazwac)

:D:D ale po godzinie on zacząl swirowac gadal ze sprzedawczynia jakby sie znali od lat a ja stalem jak wryty niewiadomo co powiedziec

moze to moj błąd poniewaz bylem niezle wciety

ale to moja opinja .

wydaje mi sie ze pod wpływem alkocholu fero zbytnio nie dziala+papierosy.

ale dziwi mnie to ze na kumpla przeszlo .Waumie nie zaluje bo nic sie nie stalo ale zdziwilo mnie to :D

jutro z rana do Niemiec jade 0.5 kropy trza zapodac zobacze co bedzie POZDRO :P

Fero dziala na wszystkich, ktorzy je wdychaja. Na ciebie przede wszystkim, bo masz je najblizej swojego nosa, jednak w 2 kolejnosci na twojego znajomego, poniewaz siedzial niedaleko. Wlaczyla mu sie gadka, stal sie przebojowy i pewny siebie. Typowa reakcja, jakich widzialem wiele po NPA.

Wlasnie ja takich sytuacji mialem nawet sporo . wygladalo to tak jakby moi kumple z ktorymi przypywalem mieli na sobie fera. smiesznie;p

Jednak to troche glupie bo przeciez fero ktore masz na sobie powinno dzialas na innych ludzi --- Dziewczyny powinne do ciebie gnac...a nie do osoby ktora byla z toba

ale coz tak bywa;