Tyler Napisano 10 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2007 czy to dam pol kropelki czy to 1,2,3 czy 6 to nie czuje roznicy zadnej. W towarzystwie w swoim zachowniu(nie mam speeda zadnego).... Może mi ktos jakos doradzic ile tego stosować, gdzie?? Zakrywam to Axem albo 66 i 0 efektow nadal... Jak tak dalej pojdzie to zwroce produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zongul Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2007 A czujesz te fera? Bo ja od kilku dni stosuje NPA i wogole ich nie czuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyler Napisano 11 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2007 W ogóle zapachu nie czuje. Nawet jak 6 kropli dam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zongul Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2007 Moze jakas trefna seria... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BL Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2007 To,ze nie czujesz fero to nie znaczy,ze inni go nie czuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rand Napisano 12 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2007 Co jest dość zabawne ja sam stosuję feromony dość długi okres czasu i zdarzają mi dni w których nie wyczuwam feromonów prawie w ogóle, dość rzadko ale jednak zdarza się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mapcio Napisano 18 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2007 Btb dziala...mialem okaze sie przekonac po raz kolejny w czwartek...impreza z ludzmi z roku...faceci wyjatkowo ze tak powiem gadatliwi natomiast jednemu wyraznie nie pasowala moja osoba nie wiem moze nie pasowalo mu to ze tak kazdy chetenie ze mna gadal...w stosunku do kobiet po godzinie od rozpoczecia imprezy bylem nimi otoczony siedzialy w moim sasiedzctwie...wyglupy gadka na rozne tematy itp...taniec tu nie musze mowic co sie dzialo...jeden przypadek byl fajny oparty bylem o stol i przechodzila pewna dziewcznyna...przeszla ale bylo ciasno i musiala sie otrzec o mnie bo inaczej sie nie dalo...przeszla uszla z 20cm i stanela...odwrocila sie i spytala z usmiechem czy moze jeszcze raz przejsc...u mnie btb dziala...ale niedlugo bede probowal innych fero...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk0 Napisano 18 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2007 BTB zalezyj jeszcze od osoby zauwzylem i od sytuacji w jakiej dana osoba jest . wtedy raz sie pojawia raz nie efekt. ehe BTB to raczej socjalne fero spoleczne na podryw jak muwisz uzyj cos innego PHX lub NPA. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk0 Napisano 18 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2007 Dobrze ze ktos widzie efekt dzialan BTB na kazdego inaczej dziala albo ten ktos nie zauwazyl dziala poprostu a fero dziala . pozdzrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bullet Napisano 8 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2008 BTB jest naprawdę bardzo dobrym preparatem ! A ten kto nie widzi po nim żadnych efektów,przepraszam,ze się tak wyrażę: -albo jest ślepy i żyje na innym świecie, -albo jest w ogóle nie atrakcyjny, -albo ma depresje, -albo jedno,drugie i trzecie jednocześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi