ali Napisano 30 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2006 Witam wszystkich! Mam prośbę do Administratora. Nie można byłoby usunąć użytkowników, którzy ewidentinie np. zaśmiecili forum i nie zarejestrowali się po to aby dowiedzieć się więcej o feromonach? Na przykład taki amigo, który tylko zareklamował swoją stonę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imesh23 Napisano 1 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2006 Hmmm czy ja wiem ? Ta stronka jest całkiem dobra Może nie dokładnie o feromonach ale o uwodzeniu kobiet więc pochodna dziedzina Jeśli feromony dają nam 20% więcej to nie widzę przeszkód aby zaaplikowac sobie dodatkowe % pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 1 Październik 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2006 Ale po co niepotrzebni użytkownicy? Jeśli ktoś zobaczy, że na forum zarejestrowanych jest 80 użytkowników, to pomyśli, iż tylu ludzi się na ferum udziala! A jest to błędne założenie! Moim zdaniem nie powinno się usuwać użytkowników, którzy udzialali się/ udzialają się na forum. Kropka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator Napisano 2 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2006 Ali, masz rację. Posty Amigo to ewidentna reklama, a nie chcemy zaśmiecania Ferum. Dobra robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi