tikitaki Napisano 28 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2007 Zastosowałem pół psiknięcia z dość dużej odległości na szyje ( teraz wiem że troche za mało tego dałem). Zadnego zapachu potu nie czułem ! tylko zapach alkocholu. Pheromaxa zakryłem Love Devire (tylko to miałem). Mój stan po psiknięciu przypominał stan jak po slabej amfetaminie Udałem się do szkoły na testy. Na jednej lekcji usiadłem koło dosyć ładnej koleżanki mieliśmy robić jakieś tam zadania z matematyki jakie było moje zaskoczenie kiedy ta dziewczyna powiedziała że zrobi to zadanie za mnie. Ta sama dziewczyna bardzo często patrzyła mi prosto w oczy a na przerwach zaczeła się przytulać do mnie . Druga dziewczyna zaczeła mnie zaczepiać Pheromax działał chyba też na chłopaków jeden koleś nawijał ze mną przez 30 minut a normalnie wogóle z nim nie gadam !. Ciekawa sytuacja była w autobusie jedna dziewczyna cały czas oglądała się za mną i to tak dosyć "chamsko". Było jeszcze kilka ciekawych sytuacji w szkole np. Wożna była dla mnie bardzo miła co jej się nie zdarzało. Myśle że gdybym dał całe psiknięcie i przykrył pheromaxa jakąs dobrą wodą to efekty byłyby raczej dużo lepsze :D:D Jutro dam całe psiknięcie i przykryje go allure home. Oczywiście zdam relacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rand Napisano 29 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2007 Niekoniecznie zauważyłem, że czasami naprawdę minimalna dawka wystarczy aby zauważyć efekty w miejscu które nie jest pełne innych zapachów oczywiście bo w przypadku dyskotek i innych zadymionych miejsc jest trochę gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk0 Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 MiMo wszystkich fero PHx jest niezawodny.......... a polaczenie go jeszcze z innymi fero to szok.........;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
santanachia Napisano 13 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2008 MiMo wszystkich fero PHx jest niezawodny..........a polaczenie go jeszcze z innymi fero to szok.........;p poważnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 13 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2008 santanachia, o co Ci właściwie chodzi? Z Twoich komentarzy wynika, że jesteś do fero dość sceptycznie nastawiony (ja obecnie też zaczynam być coraz bardziej), ale po co te wszystkie docinki i nic nie wnoszące do dyskusji komentarze? Nie masz nic wartościowego do powiedzenia, to sobie odpuść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
santanachia Napisano 13 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2008 santanachia, o co Ci właściwie chodzi? Z Twoich komentarzy wynika, że jesteś do fero dość sceptycznie nastawiony (ja obecnie też zaczynam być coraz bardziej), ale po co te wszystkie docinki i nic nie wnoszące do dyskusji komentarze? Nie masz nic wartościowego do powiedzenia, to sobie odpuść. cóż, zadałem pytanie dotyczące poprzedniej wypowiedzi. tej z "szokiem". moze było w nim odrobine przekąsu Tak jakoś mi się zdaje, choć może się mylę, że zadawanie pytań właśnie wnosi dużo wartościowego do dyskusji. Chciałbym zrozumiec ten "normalnie szok". To jak tam z tym Towim sceptycyzmem Cassi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi