Matix896 Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 Witam wczoraj bylem na imprezie. oczywiscie Pheromax na sobie. ale przejdzmy do rzeczy. Otoż wbijam na parkiet, tancze koło takiej fajniej brunetki, chwile pozniej ona staje przede mna i zaczyna tanczyc tyłkiem do mnie. Ale w tym nie ma nic dziwego. Moje pytanie dotyczne tego, ze ta laska zarzuciła włosami w moja twarz (dostalem w twarz jej włosami) Jak moge odczytac takie zachowanie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk0 Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 JAk odczytac bardzo prosto............ zadzialal na nia twoj PHX. i tyle .....FEro zadzialalo teraz byla pora zebyc ty zadzialal a byla by juz twoja . Nie wiem co ty zrobiles.... ale bylo trzeba dac cos od siebie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matix896 Napisano 2 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 no zajął bym sie nia, tylko dwie laski w jednym czasie ?? nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matix896 Napisano 2 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 a ze zadziałał na nia to wiem ale czy to była ozaka agresji czy oddania ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
santanachia Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 jak dziewczyna omiata Cię włosami, toż to nie może być agresja... ona podstawia Ci wabik seksualny pod nos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi