Lolq12 Napisano 1 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2006 Witam was Zamowilem Alchemy w czwartek, niestety jeszcze nie doszly. Wydaje mi sie, ze zle zrobilem kupujac ten produkt, poniewaz nikt go tu nie chwali tak jak np : Npa. Teraz zastanawiam sie co zamowic, bo nie wydaje mi sie zeby Alchemy byly dobre. Jesli mozecie to pomozcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 1 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2006 Po pierwsze, przesyłka dojdzie na pewno w poniedziałek, bo idzie zwykle 2 dni robocze. Po drugie, Alchemy jest najmniej stężonym feromonem, więc najmniej wszystkich ekscytuje. Alchemy też działa (wydaje mi się, że trochę słabiej), tyle że trzeba go dużo zastosować. Hmm, zastanawiasz się co kupić. Ale do jakich celów są one Ci potrzebne? Rozumiem, że do podrywania. W takim razie oscyluj między NPA, a Pheromax. Opcja "szukaj" się kłania. Przede chwilą o takim wyborze gdzieś pisałem. http://ferum.pl/viewtopic.php?t=34&start=15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lolq12 Napisano 1 Październik 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2006 Wolal bym porozmawiac o tym na osobnosci, nie chcial bym tak na forum, jesli mozesz i masz ochote to podaj gg, byl bym bardzo wdzieczny za udzielenie dobrej rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephiroth Napisano 1 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2006 Alchemy to wg tabeli feromony o niskim stężeniu, więc słabsze. Używam NPA i chwalę go sobie, a pomaga nie tylko w podrywaniu ale i w odbudowywaniu więzi. Pisałem zresztą o tym w jednym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi