Aurorus Napisano 6 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2007 Mam pare pytan odnosnie fermonu Alchemy 1. Czy mozna go stosowac z perfumami? Jesli tak to czy perfumy nie obniza efketywnosci fermonu? 2. Slyszalem ze Alchemy do zbyt mocnych fermonow nie nalezy i ze nie warto ich stosowac np na dyskotekach, a jak sadzicie czy w maire dobrze beda efektywne w bezposrednim kontaktcie z droga osoba? Mam tu na mysli np przytulanie sie itp 3. Ile gdzies zazwyczaj dzialaja fermony przy standardowej dawce? Sorka wiem ze dla niektorych te pytania moga wydac sie glupie, ale jestem w tym nowy i chcialbym paru rzeczy sie dowiedziec Za udzielone odpowiedzi serdecznie dziekuje i pozdrawiam ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rand Napisano 7 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2007 1) Można ale nie w miejsce nałożenia alchemy (ze względu na to, że jest feromon zapachowy tj. zmieszany z całkiem ładnie pachnącymi olejkami eterycznymi.) Nie wpływa to raczej na jego efektywność. 2)Powinien dobrze się sprawić w bezpośrednim kontakcie (u mnie sprawdził się nawet w trochę dalszym kontakcie niż bezpośrednie zbliżenie) 3) Nie ma chyba jakiegoś konkretnego czasu działania to zależy od Twojego ciała indywidualnie (konkretnie skóry). Ale myślę że od 2 do 4-6 godzin u niektórych nawet dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi