kamilRTY Napisano 10 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2007 Witam wszystkich bardzo serdecznie:), od jakiegoś czasu czytam to forum, czytam także na innych stronach o feromonach i wywnioskowałem, że zdecyduję sie na zakup któregoś z w/w produktów. Z natury jestem nieśmiały i głównie mi zależy na poprawieniu a właściwie zbliżeniu kontaktów z laską którą długo znam lecz niedawno zacząłem odnosić wrażenia, że mamy się ku sobie. Zależy mi także na lepszych kontaktach z mężczyznami aby odbierali mnie jako osobe pewną siebie z którą się trzeba liczyć itp. no rozumiecie Zależy mi także oczywiście na osobach nowo poznanych. Już się zdecydowałem na NPA jednak po przeczytaniu kilku postów w których było napisane, że powoduje agresje to mnie to troszke zniechęciło . Jako perfum które zakryją planuję nabyć: http://www.iperfumy.pl/jean-p-gaultier/jean-p-gaultier-le-male# Liczę na Waszą pomoc. Pozdrawiam Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszcz Napisano 10 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2007 mysle ze dobrze jest zaczac od npa umnie agresji nie bylo jedynie czasem bezczelnosc szyderstwo itp aa le male jest wpozadeczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilRTY Napisano 10 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2007 mysle ze dobrze jest zaczac od npa umnie agresji nie bylo jedynie czasem bezczelnosc szyderstwo itp aa le male jest wpozadeczku Rozumiem, nie chce też żeby ludzie zauważyli, że nagle ja się jakoś strasznie zmieniłem. Bezczelny i szyderczy to nawet teraz czasami jestem . Głównie chce zacząć zabawe z feromonami aby być bardziej pewnym siebie i atrakcyjniejszym w oczach płci pięknej. Nie zamierzam używać feromonu codziennie tylko raz na jakiś czas na wypady ze znajomymi itd. (powinno się tak robić?). Jeszcze mam takie pytanie, może troszkę głupie - pod nos dajemy feromon dlatego aby na nas działał (?) a pod w okolicach uszu by na innych (?) więc jeżeli będę go stosował tylko a okolicach uszu, szyi to czy zauważę jakieś efekty? Czy w razie czego łatwo i szybko można zmyć go z pod nosa? PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszcz Napisano 11 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2007 ja na poczatku dawalem pod nos teraz juz nie cos okolo roku bawie sie czynniez npa ale nie zawsze go uzywam czasem dam czasem nie dam aa ost pol roku na wlosy daje mysle ze to dobre miejsce, ja tam bezczelny i szyderczy bylem tak ze zmiany nie widac ale pewne jazdy sa jak jeszcze alkohol dojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilRTY Napisano 11 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2007 ja na poczatku dawalem pod nos teraz juz nie cos okolo roku bawie sie czynniez npa ale nie zawsze go uzywam czasem dam czasem nie dam aa ost pol roku na wlosy daje mysle ze to dobre miejsce, ja tam bezczelny i szyderczy bylem tak ze zmiany nie widac ale pewne jazdy sa jak jeszcze alkohol dojdzie Wtedy to już pewnie człowiek żadnych "blokad" miał nie będzie. Tak się zastanawiam czy NPA bardziej wpływa na nas czy na ludzi przebywających wokół nas? Cóż chyba zdecyduję się na NPA i może jeszcze na próbkę Pheromaxa. Wyjdzie to prawie dwie stówki ale może warto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszcz Napisano 11 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2007 i na nas i na innych ale mi sie wydaje ze po pewnym czasie dzialanie na nas jest mniej widocznie na poczatku bylo mi cieplo itp i uderzalo do glowy teraz nic juz nie czuje ale minelo rok juz od kiedy zaczolem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilRTY Napisano 12 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2007 i na nas i na innych ale mi sie wydaje ze po pewnym czasie dzialanie na nas jest mniej widocznie na poczatku bylo mi cieplo itp i uderzalo do glowy teraz nic juz nie czuje ale minelo rok juz od kiedy zaczolem Dzięki "Miszczu" za porady. Już wiem, zdecyduję się na NPA. Teraz mam pytanie czy perfumy do których dałem link dobrze zakryją? Obecnie mam STR 8 już czytałem, że to nie perfumy, ale czy można je stosować razem z NPA czy będzie lipa i lepiej nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszcz Napisano 12 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2007 mysle ze mozna ale le male jest wpozadeczku polece jeszcze platinium egoiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi