kubuś_78 Napisano 12 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2007 Witam Zanim zakupiłem feromony poczytałem sobie dużo na temat jak i co stosować. Do kontaktów biznesowych wybrałem połączenie Chikary i NPA, natomiast do "uwodzenia" Pheromax i NPA. Myślę, że wybór był dobry. Natomiast moje pytanie jest takie - Czy można przykryć zapach Chikary własnymi perfumami czy jest to raczej nie zalecane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszcz Napisano 12 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2007 chikara ladne pachnie po co mieszac jej zapach ale mozna z czyms podobnym slyszalem ze ktos z puma jamajca mieszal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubuś_78 Napisano 12 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2007 To fakt ładnie pachnie, ale nie do końca to mój zapach. Przetestowałem dziś Chikarę + NPA i muszę powiedzieć, że jakieś efekty już widać Mam jeszcze jedno pytanko. Jaka musi być min. odległość między osobami i jaki czas musi "nas wąchać", ta osoba aby w ogóle "poczuła" fero? Wszyscy używają i nikt nie wie? Hmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubuś_78 Napisano 23 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2007 Bardzo bym prosił o odpowiedź na moje drugie pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 24 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2007 elo najlepsza odleglosc to jest ok. 1 metra ale ja po swoich doswiadczeniach moge napisac ze dziala na wiekszą odleglosc nawet do kilku m najlepsze jest to ze dziala bardzo szybko tylko miniesz sie z jakaś panienką a odrazy sie ogląda a npa+chikara to wspaniale polączenie sam stosuje i jest rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 24 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2007 zapach chikary mozna przykryc ale poco jak zapach jest wspanialy powiem ci tak jezeli stosujesz npa + chikara lepiej uzyc maskowania chikara moze nie wystarczyc aby przykryc cudowny niezapach npa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Napisano 24 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2007 Tak ,oczywiscie Chikara przykryje zapach Npa tylko na ok.30min,najlepiej jest stosowac perfumy. Chikara na włosy, Npa na szyje i do tego perfumy zapach mocno sie nie miesza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi