Idylla_Shee Napisano 12 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2007 Witam Moi Drodzy Ferumowicze Idylka dziś u Was po raz pierwszy na pewno nie ostatni Postanowiłam rozpocząć moją przygodę z fero , zamówiłam próbkę pheromax woman,przyszedł dziś i ciężko sie głowię jak go użyć aby odniósł efekty na moim ukochanym Korci mnie by już dziś zrobić coś miłego dla mojego narzeczonego - planuję wyporzyczyć film , zrobić kolacje , jakieś winko Jesteśmy razem 5 lat i jest świetnie ale dlaczego nie ma być jeszcze lepiej ? Mieszkamy razem, widujemy się co dzień, co noc ,żyjemy juz jak stare małżeństwo W łózku nie ma żadnych problemów , jest gorąco i miło To bardzo miłe ale do tego chciała bym dodać jeszcze coś - to szaleństwo , które jest zawsze na początku , gdy wszystko sie zaczyna , gdy jest nowe To uczucie jest piękne i niesamowite ale wiadomo,że nie trwa wiecznie A ja chcę bardzo by znów popatrzył na mnie tak jak na początku Z taką samą naiwną fascynacją a z pewnych źródeł wiem, że to możliwe Czytając posty na forum i opinie o tym,że fero zdarza się nie działać trochę się przeraziłam Mój facet zawsze był czuły na zapachy i pokładam w tym nadzieję Pomóżcie,dajcie kilka wskazówek jak najlepiej skorzystać z tego diabolicznego narzędzia jakim są fero Oj chciała bym zobaczyć w jego oczach to samo światełko co kiedyś Proszę o porady , za każdą będę niezmiernie wdzięczna Pozdrawiam moi Drodzy!! See U !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszcz Napisano 12 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2007 podobne swiatelko ma maly chlopiec jak rozpakowuje swoj wymarzony prezent hehhe ciekawe czy dla duzego chlopca dziewczynka jest takim prezentem heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Idylla_Shee Napisano 12 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2007 Hehe Właśnie to chcę sprawdzić I poważnie,proszę o pomoc Kiss! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alpha Napisano 23 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2008 wiesz tu nie ma co podpowiadac... Wy kobiet w polaczeniu z np. phx to mieszanka wybuchowa a jak zroobisz nastruj i sama wyjdzieszz inicjattywa to juz wogule go rozwalisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi