yenko Napisano 12 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2007 powiem tak,, poklocilem sie z dziewczyna podjechalismy do mnie na chwile wszedlem psiknelem sie phero i co dziewczyna rozgadana usmiechnieta itp nie wiem czy to przez phero. pojechalismy do iej roche przytulania i ... domyslcie sie:P potem poszlismy do salon przyszedl jej ojciec gadka szmatka wystaiwl whiskey i zaczal ze mna pic i gadac jak nigdy wczesniej. wrocilem do domu dalem powachac siostrze i mamie u co... "obsikles sie?" ocb? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambster Napisano 13 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2007 Efekty bardzo fajne. Które fero zastosowałeś i w jakich ilościach? p.s. Nie dawaj nigdy fero do powąchania ludziom, bo nie o to chodzi. Fero samo w sobie nie ma przyjemnego zapachu. Ma działać na podświadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yenko Napisano 13 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2007 zastosowalem jedno psikniecie pheromax i 2 przechylenia NPA. co do zapachu to powiem tak, caly czas czuje zapach potu i zastanawiam sie jak inni czuja to co ja. pheromax uwazam ze mocniej pachnie od NPA. uzywam do tego perfum armani blackcode. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi