studencik2007 Napisano 13 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2007 Witam wszystkich!!! Jako, że to mój pierwszy post proszę o wyrozumiałość A teraz serio. Nie sądzicie ze wiedza o feromonach jest celowo ukrywana, nie do końca rozpowszechniania wśród przyjaciół, znajomych? Mi to odpowiada, bo dzięki takiej niewiedzy ja stosując feromony zawsze jestem na troszkę lepszej pozycji wyjściowej w każdej sytuacji ( zakładając ze inni nie stosują feromonów) Ja myślę, że dla przeciętnego Jana Kowalskiego ta wiedza jest ponad jego możliwości. Uważam, że potrzeba jakieś większej dozy umysłowości, ciekawości świata , otwarcia na nowinki żeby w ogóle trafić na feromony. A tak ? zapytaj się ludzi co to jest NPA , alchemy, czy PH ? nikt nie będzie wiedzieć o co chodzi. Zresztą nawet jeśli media o tym mówią i piszą to forma tych artykułów jest tak ogólnikowa że i tak nic z nich nie wynika- coś Na zasadzie – abstrakcyjne związki chemiczne… ale ani słowa o tym, ze można … je kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi