Skocz do zawartości

feromony - ekskluzywny towar???

studencik2007

Rekomendowane odpowiedzi

Moim zdaniem absolutnie tak!

Biorąc pod uwagę ich pojemność dla przeciętnego śmiertelnika

zakup feromonów to absolutnie ogromny wydatek. Skoro zakup

normalnych perfum ( zakładam ok 100-150 ml) to kosz z rzędu

od 150 zł w górę (cennik mniej wiecej taki jak perfumeriach - na allegro pewnie taniej) to dla większości coś nieosiągalnego albo zakup

mimo wszystko odstawiany na potem (no inne wydatki sa ważniejsze)

to tym bardziej feromony są ekskluzywne. :o

moim zdaniem nalezy robic wszystko co w naszej mocy aby

te pare ml. naprawde dobrze wykorzystać :D inaczej nigdy pieniązki się nie zwrócą

racja, choć czasem ciężko określić który moment będzie akurat adekwatny do zastosowania fero. Ja mam akurat taki problem, że każdego dnia wydaje mi się, że powinnam je zaaplikować, heeeh. Do tego stopnia, że ostatnio doszłam do wniosku, że próbka już się kończy a w rzeczywistości wypsikałam ją bez większej potrzeby, heeh :roll:

racja, choć czasem ciężko określić który moment będzie akurat adekwatny do zastosowania fero. Ja mam akurat taki problem, że każdego dnia wydaje mi się, że powinnam je zaaplikować, heeeh. Do tego stopnia, że ostatnio doszłam do wniosku, że próbka już się kończy a w rzeczywistości wypsikałam ją bez większej potrzeby, heeh :roll:

WIele zalezy od aplikatora.. ten z alchemy wydaje sie byc .. ok :-))

przy okazji .. naprawde nie wiem.. jak wam dziewczyny moze się podobać zapach alchemy for man ( chodzi mi o sam zapach - jest to feromon zapachowy) - co do VNO tego nie sprawdze, ale zapach wyczuwalny zmysłem powonienia.. masakra... :oops: