studencik2007 Napisano 13 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2007 Testowanie czas zacząć !!! Napisze tylko tyle , że dzis dosałem w paczce feromony i teraz 1) rozpoczynam testy w miejscach gdzie niestety (a wg mnie stety) musisz miec bliski kontakt z płcią przeciwną - mam na myśli kolejki w markecie - coś czuje ze inaczej bede patrzec na nie ... zupełnie inna perspektywa.. no i na pierwszy ogień pójdzie również dziekanat. 2) polacam łaczenie z adidas active bodies ( czarny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubuś_78 Napisano 13 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2007 Też zacząłem testowanie od wczoraj. Poleciłbym łączenie z Adidas Adventure (zielonym), ale go już od jakiegoś czasu w Polsce nie ma. Dla mnie był zapach bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
studencik2007 Napisano 13 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2007 Też zacząłem testowanie od wczoraj.Poleciłbym łączenie z Adidas Adventure (zielonym), ale go już od jakiegoś czasu w Polsce nie ma. Dla mnie był zapach bomba. no tak.. alchemy.. niby zapachowe.. ale ten zapach jak dla mnie straszny. Ja zdecydowałem sie na czarnego adka bo ma trwały męski zapach.. ale.. nie alchemy nie pokryje.. swoją drogą to bardzo ciekawe mieszanki wychodzą z takich połączeń (alchemy + perfum) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi