m4ster0 Napisano 19 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2007 Witam po dłuuugiej przerwie A teraz do reczy: Kupiłem ostatnio Chikare (jestem z niej zadowolony) i w miare szybko zbliżającego się nowego roku chciałbym dokupic do tego pheromax (próbke, ponieważ pełnej wersji nie używał bym tak często więc sie nie opłaca) i teraz pytanie, czy Pheromax i Chikare można łączyć? Jeśli można to w jakich "dawkach" ? Prosze o wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
interstate Napisano 20 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2007 Pheromax-a i Chikary nie mozna laczyc. Chyba, ze nie bedzie Ci przeszkadzala swiadomosc, ze smierdzisz. Zapach Chikary jest zbyt delikatny by przykryc Pheromax-a. Do przykrycia mozesz ewentualnie poratowac sie kompozycja ktora pachnie podobnie albo tak samo jak Chikara, jezeli taka znasz (ktos gdzies wspominal o Pumie Jamaica). Nie sadze jednak bys pachnial po takiej mieszance w stu procentach pozytywnie. btw, kilka dni temu jeden uzytkownik opisal wrazenia swojej dziewczyny po nalozeniu na siebie samej Chikary. Polecam, ku rozwadze. -- interstate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rand Napisano 20 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2007 Myślę, że bardziej chodziło nie o zapach a o działanie. Nie ma problemu w połączeniu Chikary z pheromaxem czy NPA takie połączenie okazuje się czasem całkiem ciekawe nie należy jednak przesadzać z ilością. Puma jamaica w zasadzie pachnie słodko ale nie nazwał bym tego podobnym do chikary ale nie stanowi to problemu aby je połączyć, poza tym ma dość słaby zapach więc faktycznie może nie przykryć pheromaxa. Jeśli stosujesz chikare to pewnie nie ograniczasz się tylko i wyłącznie do niej ale również spryskujesz się jakimś swoim zapachem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk0 Napisano 20 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2007 PHX i Chikara to bardzo dobre polaczenie pod wzgledem Efektywnosci;d tak napisze ...... Wspomniany byl problem widze zapachu mozna dodac wiecej CHikary albo nawet sprystkac sie perfumami sowimi podobnymi. Zapachy nawet moja sei troszke mieszac ......ALe takie polaczenie jest OK. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4ster0 Napisano 20 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2007 Przypadek dziwnego zapachu Chikary opisany przez forumowicza jest dla mnie conajmniej... dziwny, używam jej kawałek czasu i otrzymuje same pozytywne komentarze gdy używalem pheromaxu też tragedii nie było, zależy od człowieka. Dzięki za odpowiedzi i jeśli ktoś wcześniej stosował taką mieszanke to niech sie wypowie o efektach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi