lordi156 Napisano 22 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2007 Czy jak dzisiaj zamówię próbkę Pheromaxu kurierem to dojdzie mi do 31? Tak żałuje, że wcześniej nie zdecydowałem się na kupno i teraz będzie gdybanie czy dojdzie... Proszę o szybka odpowiedz lub ew. kontakt do osoby zajmującej się wysyłkami.. Pieniądze zamierzam przelać z inteligo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 22 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2007 Najlepiej zamówić "za pobraniem", bądź kurierem, ale nie mam pewności czy dojdzie, bo mamy dni wolne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordi156 Napisano 22 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2007 a z kąd dochodzą paczki Nowej soli czy Wrocławia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Napisano 22 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2007 Nie masz co sie martwic do sylwestra na pewno dojdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi