xxxmenxxx Napisano 25 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2007 Zakochałęm się w takej jednej ładnej dziewcznie. Ona mnie traktuje jako dobrego kumpla. Już kilka razy jej mówiłęm o mojm uczuciu ale ona mnie ignoruje. Jak myślicie czy feromony mogą mi pomuc w takiej sytuacji? Jak tak to jake???? Prosze o odpowiedź!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Napisano 26 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2007 Pewnie troche pomogą zależy jaki ta dziewczyna ma charakter i jak długo sie znacie. Odrazu cudów nie bedzie ,ale po jakims czasie jak znajdziesz odpowiednią dawke to cos za iskrzy między wami. Polecam Chikare i Npa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk0 Napisano 26 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2007 Ja polecalbym NPA . dzieki niej moje kontakty z kolezanka z ktora bylem tylko tako na czesc i czasem jakies tam rozmowy znacznie sie zmienily bardzo sie zmienily bardzo................................;d hehe na lepsze moge powiedziec ze nawet jakies uczucie powstalo. Sami wiecie. Stosowałem Npa i czasem BTB. Kilka razy w tygodni wiec nawet czesto nie tylko wtedy jak sie wybieralem do clubu czy gdzies tylko tako. Stosowalem go przez ok 1.5 i moge mowic ze te napiecie jakby uczucie w niej roslo ........ dodam jeszcze ze ta osoba byla podatna na fero codziennie i dzialanie fero bylo widac teraz najlepiej. Mysle ze takie zajebbbb.........te dzialanie fero widac dopiero gdy przybywa sie z ta osoba BLIZEJ I DLUZEJ. Nie mowie ze bez tego nie ma efektow. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi