yenko Napisano 9 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2008 witam mam pytanie, posiadam pheromax i NPA a jutro mam spotkanie o prace... wiem ze bedzie je przeprowadała kobieta... jak myslicie, uzywac obu fero czy jednego albo drugiego i w jakich ilościach byscie radzili? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Napisano 9 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2008 Sądze ze w jak najmniejszych....przeciez to tylko rozmowa o prace,najlepiej spisala by sie Chikara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yenko Napisano 10 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2008 mam jeszcze probke perception i jeszcz chyba to sie nazywa new edge... no ale nie mam chikary a na tej pracy mi mega zalezy i chce uzyc wszystkis srodkow ktore moga mi ja przyblizyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Napisano 10 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2008 Npa i perception dobre rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rand Napisano 10 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2008 Moim zdaniem pheromax skoro nie masz chikary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yenko Napisano 10 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2008 powiem tak, uzylem 1 krople npa i psikniecie pheromax. panie sekretarki lataly obok mnie jak szalone kawa ciasteczka, moze cos jeszcze podac, itp:) ku mojemu zdziwieniu rozmowe prowadzil kolesi bo cos tam babka na zwolnieniu na poczatku wszystko tak na sztywno pelna powaga, a po jakims czasie caly wygladal na poddenerwowanego, ciagle mu dlugopis upadal, uciekal wzrokiem, a potem zaczal ze mna rozmawiac jak kumpel... opowiadal mi o swojej zonie dzieci jak czesta jest w serwisie z swoim samochodem itp, NA ROZMOWIE KWALIFIKACYJNEJ! gadalismy przez 1,5 GODZINY! po czym powqiedzial ze chcialby zebym tez sie z dyrektorem spotkal na rozmowe, ale on wroci dopiero jutro to najpierw on z nim porozmawia. A tu nagle po godzinie Dyrektor do mnie dzwoni i chce sie jutro pilnie spotkac w celu omowienia warunkow zatrudnienia i zebym sobie samochod wybral z floty:) niezle co? jutro nakladam to samo pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi