kochas~ Napisano 12 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2008 Witam was ferumowicze Mam do was pytanie - Czy ktos z was stoswal Perception, i czy zauwazyl jakies efekty? Mozesz z czyms mieszal z jakims innym feromonem? Pytam sie dlatego ze chce kupic ten specyfik, a nie starcza on na duzo aplikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochas~ Napisano 12 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2008 fajnie ze ktos odpisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 13 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2008 ja to stosawalem ale niemam zdania na temat tego fero łączylem to z npa moje zdanie takie nie kupuj tego zamów cos innego jezeli ladnie porosisz to dostaniesz 1 nawet 2 próbki perception wtedy sam se to wyprubujesz dla mnie to jest fero które mozna wsadzic do kieszeni czy portwela i wkazdej sytuacj wykozystac a ruznie moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochas~ Napisano 13 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2008 hehe ja poprosze o 2 probki chikary xDDD a zamowie chyba rm + npa mysle ze bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochas~ Napisano 14 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2008 moze ktos jescze by cos opisal na pewno wiecej osob niz 1 kupila perception Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Napisano 14 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2008 Perception tak jak każdy produkt może działac nie na kazdym Np: Wszyscy chwalą PHX przypuszenia na 100osob działa dla 80 a na 20 juz nie. A dla tych 20 może działac perception lub inne fero Trzeba testowac kazdy jest inny W sumie jak dla mnie perception,jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bullet Napisano 16 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2008 W moim przypadku sam perception spisał się całkiem nieźle,załatwiałem akurat sprawę w urzędzie i powiem tyle kobieta nie wiedziała co ze sobą zrobić i wszystko poszło tak pomyślnie jak nigdy Ale to tylko moje spostrzeżenia i doświadczenia ,proszę tym sie nie sugerować gdyż tak jak opisał kolega wyżej,każdy jest inny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi