Lolq12 Napisano 7 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2006 Witam. Wczoraj doszlo do mnie Npa i od razu postanowilem testowac. A wiec pierwsze wrazenie to bardzo nieladny zapach ( dla kolezanki ladny ) jak odwracam glowe to caly czas czuje won tego produktu, nawet rano czulem jeszcze ten zapach... dziwne ale wsmarowalem w siebie tylko 1 kropelke i na to perfumy. Nie potrafie opisac tego zapachu ale jakos tak jak by sie ktos bardzo spocil - bleeeee ;p Co do dzialania - ludzie byli bardziej sklonni do rozmowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszcz Napisano 7 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2006 Heja jestem tu nowy npa i chikara zamowilem w srode w piatek dostalem przy npa nie czulem nic co ty czules jedynie sam alkohol tez zaraz po otrzymaniu zabralem sie za testowanie. Pierwsze objawy byly takie ze zrobilo mi sie gorąco aa wczesniejszego dnia byla mocno zakrapiana impreza tak ze jak to sie mowi bylem jeszcze na bani i nosilo juz mnie hehe chcialo mi sie spiewac wiec dzwonie do kumpli czy dzis gipsujemy tzn pijemy no to ok wsiadam do autobusu no i zauwazylem 1 pania przygladajaca mi sie no ale mysle tak szybko chyba to nie dziala no ale ok pozniej do konca dnia nie bylo niczego szczegolnego prucz tego ze jak wracalem do domu to w autobusie wszystkie panie zamiast do drzwi wyjsciowych gdzie nie ma zastoju to wiekszosc przezemnie jedna sie tak otarla ze hej no ale ok to jeszcze o niczym nie swiadczy na wieksze testy i sprawdziany przyjdzie jeszcze pora na samym wstepie bylem bardzo sceptyczny co do tego na dzis moj stosunek o jakies 5-10% poprawil sie na korzyść pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszcz Napisano 7 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2006 aa przypomnialo mi sie ze po 2-3 godzinach po zaaplikowaniu chikary juz nie wyczulem jej zapachu a sorka za procz heh npa tylko alkohol ale tez krotko pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lolq12 Napisano 7 Październik 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2006 Jak wacham npa to zaczyna mi sie krecic w glowie i zbiera mi sie na wymiotowanie :/ nie wiem dlaczego ale po prostu bardzo bardzo brzydko dla mnie pachnie ( alkohol+pot ) i co tu zrobic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 7 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2006 1. Takie doświadczenia to w innym dziale proszę. 2. Też czuję zapach NPA i trochę mi nieprzyjemnie pachnie, choć jest ładny 3. Spróbuj powąchać Pheromax- wymioty gwarantowane. Też tak miałem, ale już mi tak nieprzyjemnie nie pachnie. 4. Zasłoń feromony perfumami- potestuj, które dobrze maskują. Moim zdaniem dobry jest na to Bruno Banani Pure Man. Oba produkty się uzupełniają, gdyż BB posiada w ostatcznej nucie bazy piżmo, a zapach NPA i Pheromax właśnie to przypomina. W ogóle perfumy, które posiadają piżmo w swym zapachu chyba będą dobre do maskowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillK Napisano 7 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2006 hej ja mam takie pytanko.Czz mozna uzywac zelu pod prysznic zamiast np perfum czy nie ma to roznicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 7 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2006 Dziwny pomysł. Ja akuat nie mam pojęcia, ale moim zdniem nie powinno się z tym próbować. W końu żel jest- jak sama nazwa wskazuje- pod prysznic. I proszę nie mylić go z feromonami w żelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillK Napisano 7 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2006 mi dokladnie chodzilo o to ze uzywac zelu do zamaskowania zapachu feromonów.I czy zel by nie wplyna zle na dzialanie feromonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 7 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2006 Rozumiem. Moim zdaniem nie powinno się próbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr Napisano 11 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2006 Ten zapach ma przyciągać, pamiętajcie, jewśłi go zabijecie to efekt bedzie mniejszy lub żaden! Dodam tylko tyle: Chikara + Npa, kombinacja cud miód! Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bluelagune Napisano 12 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2006 piotr, mam wrazenie ze slucham Jana Baptysty Grenouille'a:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lolq12 Napisano 12 Październik 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2006 (...) Ten zapach jest okropny i mowia mi o tym zarowno koledzy jak i ( niektore ) kolezanki. Widac ze nie masz zielonego pojecia o fermonach skoro napisales, ze maskujac zapach uzyskamy mniejszy efekt. P.S. Najlepiej nie udzielaj sie w moich postach, nie potrzebne mi sa twoje rady i przekonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator Napisano 12 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2006 Usunąłem zdania i zwroty obrażające forumowiczów. Bardzo proszę o wzajemny szacunek i rzeczowe kontynuowanie tego wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr Napisano 12 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2006 skoro tak uważasz...nic nie mówie... używałem feromonów zamim ty mogłeś wyobrazić sobie że one moga istnieć ! dla pozostałych ...jak chcecie przykryc zapach..nigdy tego nie róbcie bezpośrednio na miejsce gdzie zaimplikowałes feromony...podobnie z mieszaniem, nie wszystkie w jedno miejsce tylko najwyżej obok siebie! Pzdr. ja już widziałem tyle komaentarzy od dziewczyn i uwag.... ogólna rada dziewczyn się nie pytac zbytnio o takie sprawy bo .... ...ehh szkoda gadać...nie chce mi sie rozwijac kolejnego wątku, który byłby bardzo fascynujący i ciekqawy ale zają by sporo a to sporo czasu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lolq12 Napisano 12 Październik 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2006 Sadzisz ze lepiej jest po prostu smierdziec "alkoholowym potem" niz przykryc jakims ladnym zapachem ? Cale ferum wypowiada sie pozytywnie na temat laczenia fero z perfumami, ale oczywiscie znalazla sie osoba, ktora wymiata swoja wiedza i inteligencja ... n/c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr Napisano 13 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2006 tak jak mówisz... pozatym nieporuwnywał bym tego do zapachu potu. Pisze ja na podstawie moich preferencji i tyle. I to nie znaczy że nie stosuje pefrum... Ale uważam że to bład jak zapach perfum zakrywa zapach feromonów... jak miesza się, jest git... pozatym rób jak chcesz, co mi do tego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillK Napisano 23 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2006 ale beznadziejnie sie to aplikuje nie moge dokladnie zaaplikowac bo gdy wyleje ( jesli sie uda krople) na palec to sie wsyzstko rozplywa;/ nie lepiej zrobic werje w kulce lub w atomizerze?? bedzie latwiej albo taka i taka wersje. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i17 Napisano 23 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2006 NPA aplikuje się w zupełnie inny sposób. Zobacz na dołączonej instrukcji. Zatykasz palcem (kciukiem) ten cały dozownik, potem odwracasz flakonik do góry dołem, przywracasz normalnie i wsmarowujesz to co zostało Ci na palcu w miejsce, gdzie chcesz. Aby uzyskać jedną kroplę, powtarzasz to 4 razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillK Napisano 23 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2006 a ja glupi wylewalem na palca tyle:( szkoda teraz tego ale bede mial nauczlkze zeby czytac dokladnie:) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephiroth Napisano 23 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2006 by uzyskać jedną kroplę, powtarzasz to 4 razy. 4 razy? na pewno? mi po 4 razach wszystko wokół zaczyna wariowac.. Polecam dwukrotne powtórzenie, na początek, później kesperymenty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i17 Napisano 23 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2006 Bynajmniej tak jest w zalecanej dawce z tego co pamiętam. Ja nie schodzę poniżej 1 kropli (4x), chyba, że stosuję z Pheromaxem, wtedy połowę, albo 3/4, albo z Chikarą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 27 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2006 W dołączonej instrukcji napisane jest, że "podwójne powtórzenie tej czynności odpowiada jednej kropli". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephiroth Napisano 27 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2006 fragment instrukcji: "1. Odkręc nakrętkę flakonu. 2. Przykryj ujście dozownika palcem. 3. Na krótko odwróc flakon, aby zwilżyc palec. 4. Wetrzyj NPA w skórę szyi, nadgarstków lub ubranie. 5. Powtórz czynnośc. Dwukrotne wykonanie powyższych pięciu czynności jest równe zastosowaniu 1 kropli." No z tego wynika, że cztery razy trzeba to zrobic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 27 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2006 O kurcze, ale świr ze mnie. Nie mam przy sobie instrukcji, ale jeśli tak pisze, to rzeczywiście- przepraszam za nieprawdziwą informację! Widocznie nie zrozumiałem/przeczytałem punktu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephiroth Napisano 27 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2006 daj spokój:P:P:P ja sam się zorientowałem przedwczoraj, kiedy i17 napisał swojego posta...;) wtedy zajrzałem jeszcze raz do instrukcji i dokładnie zwróciłem uwagę... A moze ferum się wypowie? Jak to jest dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi