MichelNey Napisano 15 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2008 Witajcie biedny ze mnie student, ale odłożyłem 100 zł i chce wypróbowac feromony, tylko nie wiem jakie. Z trgo co czytam orientuje sie, że Love desire ciesza sie popularnoscia wiec pewnie są fajne. Jakie feromony byście mi polecili za ta kwote na taki dyskotekowy podryw, tak by dziewczyna naprawde zainteresowała sie moja skromną osobą ( moze ja feromon zwalać z nóg- nie mam nic przeciwko ? Taki za stówe i żeby na troche starczyło, bo... jak to student, z kasa u mnie krucho. Patrząc po necie to naprawde fajne wydaja mi sie też Miyoshi Miyagi... co o nich sądzicie...i w jakim stężeniu najlepiej kupić? I które byście bardziej polecili? Love Desire czy Miyoshi Miyagi? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszcz Napisano 15 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2008 ja bym radzil odkladac jeszcze i npa cos 126zl pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichelNey Napisano 15 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2008 No tak, teraz widze róznice miedzy mocnymi feromonami, a perfumoferomonami. A czy np. zapach takiego mocnego feromonu (PHX) w minimalnej dawce nie "gubi " się na dyskotece w tłumie zapachów??????? I jeszcze raz, czy feroperfumy w swym uwodzicielskim stosowaniu są przereklomowane i wogóle skuteczne? Pozrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszcz Napisano 16 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2008 ja stosowalem love... ale tylko jako zapach taki slodki troche maja ktos mowil mi ze pachne cukierkowo aa jak wyglada ta min dawka? bo chyba min to pol kropli mam rozumiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryczek Napisano 16 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2008 Nie radziłbym kupować tobie feroperfum. Według mnie powinieneś kupić RM+ próbke Pheromaxa ok 150 zł. Jeśli naprawdę nie masz kasy są jeszce fajne wypróbowane niemieckie feromony ANDRO VITA(2ml) Naprawdę czujesz subtelne ale zauważalne efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochas~ Napisano 16 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2008 polecam NPA - 126 zl bedzie to najlepsze wyjście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 16 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2008 tak samo jak koledzy na poczatek npa najlepszy wybór nie zawiedziesz sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bullet Napisano 16 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2008 Odłóż na NPA,naprawdę warto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichelNey Napisano 17 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2008 A czy NPA nie powoduje mocnych efektów ubocznych tzn. nie wydaje specyficznego zapachu, który bedzie np. wywoływał kłótnie z facetami, wkurzał ich, albo nie bedzie zwyczajnie smierdział? czytałem posty, że takie działania zauwaza sie po PHX. Jednym słowem czy sa uboczne efekty NPA, i czy nie wyrzuce kasy w błoto? ( dla mnie to naprawde dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bullet Napisano 17 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2008 A czy NPA nie powoduje mocnych efektów ubocznych tzn. nie wydaje specyficznego zapachu, który bedzie np. wywoływał kłótnie z facetami, wkurzał ich, albo nie bedzie zwyczajnie smierdział? czytałem posty, że takie działania zauwaza sie po PHX. Jednym słowem czy sa uboczne efekty NPA, i czy nie wyrzuce kasy w błoto? ( dla mnie to naprawde dużo Czy powoduje efekty uboczne?Oczywiście,że tak ale w większych ilościach,jednym słowem jak przesadzisz! Zresztą wszystkie feromony w za dużych ilościach działają wręcz negatywnie... Co do zapachu NPA to jest on specyficzny ale niektóre osoby w ogóle go nie wyczuwają,można go łatwo maskować perfumami. NPA na mężczyzn może działać tak jak wymieniłeś wyżej ale kobiety raczej obawiają się twojej mocy zresztą faceci też.To zależy od wielu czynników...,a najbardziej mi się wydaje,że od ilości. Trzeba testować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
interstate Napisano 17 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2008 Zamaskowanie NPA nie nalezy do zadan trudnych. Nalezy jednak miec na uwadze, ze feromony utrzymuja sie na skorze dluzej niz wiekszosc wod toaletowych, wiec po kilku godzinach od aplikacji nalezy ponownie dla pewnosci zamaskowac je perfumami. Przydaje sie wtedy poreczna probka albo miniaturka zapachu ktory stosujemy. -- interstate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichelNey Napisano 17 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2008 a co powiecie na Alchemy? jest ono sporo tańsze i czy jego działanie jest porównywalne do tych z wyższej półki ( tj. czy panny wykazują nim zainteresowani?) Czy trzeba je mocno przykrywać? a może relations magick? naprawde nie mam kasy, a ktoś też wspominał o Andre vita. Sa niemieckie, a wiec na pewno solidne, ale ich taniość mimo to wzbudza obawy. może one na spróbowanie? kurde coś z tych 3 ( najpewniej Alchemy), bo do Pheromaxa, z tego co czytam, to pewnie ja nie pasuje. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rand Napisano 17 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2008 Alchemy jest za słabe na kluby, jeśli chodzi o zapach to nie czuć w nim feromonów, tylko olejek eteryczny, jeśli chodzi o działanie to na co dzień sprawdza się całkiem dobrze jednak wydaje mi się, że w klubie może się nie przebić. W takim wypadku wybrał bym próbkę PHX skoro nie masz kasy na NPA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi