johnny Napisano 16 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2008 Ostatnio byłem w klubie na imprezie spotkałem kumpele której nie widziałem z pól roku chwile pogadaliśmy mówiła ze jest ze swoimi znajomymi ja byłem ze swoimi spytała się gdzie siedzimy i mówiła ze późnię się na pewno jeszcze spotkamy minęło może 20 minut i ona przyszła do naszego stolika i przez cała imprezę bawiła z nami zostawiając swoich znajomych ja trochę wcześniej się zawiniłem do domu i z tego co słyszałem od znajomych ona tez szybko się zmyła z klubu większość nawet myślała ze wyszliśmy razem a miałem wtedy na sobie zaaplikowana chikare i pheromax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bullet Napisano 16 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2008 Aaa no właśnie potęga podświadomości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alpha Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2008 hehe... ja tez uzywam tego miksa... w sumie tylko narazie raz ale jestem pod pozytywnym wrazeniem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi