elle Napisano 16 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2008 witajcie. jestem tu nowa i mam nadzieje,że zagoszczę na dłużej;) mam pytanie... jakie feromony będą najlepsze by facet poczuł to "coś"? Magię, która będzie go do mnie przyciągała...wiadomo,że wygląd i osobowość są ważne,ale czy w taki wypadku Pheromax Women będzie odpowiedni? Chcę po prostu by dostał przysłowiowego "kopa" Z góry dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam wszystkich Ferumowiczów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochas~ Napisano 16 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2008 nom pheromax bedzie ok, ale mozesz to zmieszac jeszcze z alchemy dla kobiet, efekt bedzie pewnie lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bullet Napisano 16 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2008 Moim zdaniem jeżeli chodzi Ci tylko o wywołanie w nim pożądania i chcesz bardziej mu się podobać to PHX ale jak bardziej chodzi Ci o lepszą komunikację i przy tym tamto wymienione wyżej tylko trochę słabiej to BTB Jak potrafiłem Ci doradzić tak napisałem! Ale to tylko moja opinia i nie sugeruj sie tylko tym,wybór należy do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elle Napisano 16 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2008 W sumie najbardziej chciałabym w nim wzbudzić jakieś głębsze uczucie... bo to,że go podniecam to wiem, relacje również mamy dobre,ale ja chcę aby ciągnęło go do mnie... wiem,ze to tez zależy od mojego zachowania,powinnam być może bardziej powściągliwa...zastosować jakieś techniki uwodzenia. by poczuł to COŚ... zastosuje Pheromax w takim razie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bullet Napisano 16 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2008 Jak chcesz na niego rzucać urok to jednak BTB Ale to twój wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elle Napisano 16 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2008 Bullet dziękuje za odpowiedzi...niestety bardzo mało jest tutaj informacji na temat BTB for woman... ludzie głownie piszą o Pheromaxie. sadzisz,ze te beda najlepsze bz poczul to COS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elle Napisano 16 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2008 a mogłabym zastosować Pheromax i BTB łącznie czy dałoby to lepszy efekt z góry dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bullet Napisano 16 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2008 W moim przypadku BTB sprawuje się rewelacyjnie w ogóle nie spodziewałem sie po nim takiego działania dosyć,że bardzo dobrze społecznie to tak zaczął pobudzać seksualnie kobiety w moim otoczeniu,że musiałem kupić Chikare. Słonko,nie sugeruj się tylko moją opinią bo podobno na każdego feromony inaczej działają... Napisałem wyżej,że to tylko moja opinia i zrobisz jak będziesz uważała Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elle Napisano 16 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2008 tak,ale z racji tego,iż nie mam z feromonami dużego doświadczenia pytam sie tutaj... by wybrać optymalne rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bullet Napisano 16 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2008 Niestety nie stosowałem jeszcze tej kombinacji i trudno mi jest powiedzieć jak to razem działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elle Napisano 16 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2008 szkoda... może jest ktoś kto wyprobował proszę o podzielenie sie opiniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bullet Napisano 16 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2008 Mogę napisać Ci tyle,że testowałem BTB łącznie z Perception wymieniam tu tylko to połączenie gdyż jesteś kobietą a NPA dla kobiet nie ma no i Perception podobno ma bardzo podobne działanie do PHX i powiem Ci,że jak dla mnie ta kombinacja bomba.Jak chcesz przeczytać jak to razem wtedy działało to wejdź na temat impreza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambster Napisano 21 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2008 Do związku Relationship Magic, a na wieczór Pheromax. Pomyśl też o Perception. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi