pppppp Napisano 7 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2006 siema wszystkim zakupilem probke pheromaxu i zawsze jak uzywam go caly czas patrza na mnie dziewczyny,ocierają sie itp. ale ciekawi mnie to jak dziewczyna wyczuje feromony to ona tak dziwnie sie patrzy jak by byla zakochana ,cos w tym jest, wlasnie niewiem jak poderwac taką laske jak chcecie to luknjcie sobie lalunia09.fotka.pl ,i ona powiedziala do mnie ze fajny jestem a ja nawet zagadac do niej nieumiem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 8 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2006 Witam Jak dla mnie ona jest srednia ale o gustach oczywiscie sie nie dyskutuje Najlepiej znajdz sobie jakas stronke o podrywaniu dziewczyn,bo tutaj jest mowa tylko o feromonach pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephiroth Napisano 8 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2006 No, miałem się nie wypowiadac na temat tej dziewczyny, bo to fero-forum, ale... Całkowicie i dokładnie mój typ dziewczyn, jest świetna;) Kurcze, pppppp, zaczynam Ci zazdrościc;) A co de tego, że nie wiesz co przy niej powiedziec, to.. bądź adważny i nie wahaj się, bo dziewczyny lubią bezpośrednich i odważnych chłopaków. Pod żadnym pozorem nie spuszczaj wzroku!! Aha, zaraz mnie zganią... wiec... Pheromax podobnie działa jak NPA (teoretycznie, niektórzy używający mówią o jakiejś mniejszej lub większej różnicy...). To co się dzieje jak używasz fero jest w pełni wytłumaczalne ich działaniem. Ja widzę podobne reakcje u innych wobec mnie po NPA;) Sprawdź, czy będzie Ci się z Nią dobrze rozmaiwało face-2-face kiedy użyjesz Pheromaxu. Zwróc uwagę na swoje zachowniae - spontanicznośc, bezpośredniośc itp. Czy wszystko jest na normalnym poziomie czy też innym, różnym od normalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiceManLbn Napisano 7 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2007 Najwazniejsze jest przeprowadzenie z nia rozmowy ... to nic Ciebie nie kosztuje a w oczach kolezanki jesli do niej sam zagadasz bedziesz "bogiem", potem pozostaje zaciekawienie swoja osoba i powinno sie udac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAGE87 Napisano 10 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2007 przeczytaj to forum http://www.uwodzenie.fr.pl/ dział must read na początek-dokładnie i sharki i będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Activ Napisano 11 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2007 na początek polecam www.forum.lover.pl tam znajdziesz czego trzeba a i możesz spytać sie o rade kogoś z ekipy a na pewno ktoś udzieli ci rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi