Skocz do zawartości

Feromony poczatek :]

egz3

Rekomendowane odpowiedzi

Na poczatek chcialbym powitac zacne grono forumowiczow ferum.pl.

O feromonach pierwszy raz uslyszalem w tv w jakichs wiadomosciach, dokladnie niepamietam. Chcialem wtedy kupic jakies ale niewiedzialem dokladnie gdzie i odlozylem ten pomysl na jakis czas. Ostatnio, dokladnie mowiac w zeszly czwartek zamowilem na allegro Love&Desire, cale szczescie ze jestem z natury leniwy i niepobieglem na poczte zeby odebrac paczke za pobraniem :P natknolem sie na to forum i zrezygnowalem z zakupu tego (prawdopodobnie) chłamu, ale zamowilem Pheromax probowke, jak podziala to moze zainwestuje w cos wiekszego ;]. W zwiazku z moim oczekiwaniem na feromony mam pare pytan.

1. Uzywam dezodorantu Axe/Nivea ktorym lepiej sie pryskac ?

2. Czy mozna zapach phx`a pokryc zapachem Old Spica, jesli old spice sie nienadaj to moze Whyskie ?

3. Mam koncowke perfum PLATINUM w malym dozowniku, moge zlac je razem w pheromaxem ?

4. Jak to w koncu jest z tym dozowaniem PHX bo niechce przesadzic ?

5. Nikt z osob ktore sceptycznie wypowiadaja sie na temat feromonow nieprubowal uzyc ich na babciach/matkach/siostrach/kuzynkach itd. w celu upewnienia sie czy to śmiga ?

Narazie to tyle, jestem pozytywnie nastawiony do uzycia tych cudeniek, wiec jesli beda mialy jakies dzialanie to zaraz napisze, jesli nie to tez odpowiednio to obsmaruje ;]. Troche poczytalem postow na tym forum i wiekszosc osob ktore zaczynaja niewidzi zadnych efektow, troche mnie to martwi, ale mam nadzieje ze to wyjatki.

Pozdrawiam i prosze o odpowiedzi na moje pytania.

eGz3

1. Kwestia gustu do przykrywania feromonów raczej żaden się nie nadaje. Do codziennego użytku to co skuteczne.

2. Nie zupełnie orientuję się jak pachną.

3. Tak możesz, kwestia tego jakiej pojemności masz ten dozownik, na początek lepiej nie zlewać jak dobierzesz odpowiednią dawkę wtedy możesz wymieszać.

4. Próbka jedno psiknięcie powinno na początek wystarczyć.

5. Nie jestem sceptycznie nastawiony ;)

Troche poczytalem postow na tym forum i wiekszosc osob ktore zaczynaja niewidzi zadnych efektow, troche mnie to martwi, ale mam nadzieje ze to wyjatki.

W moim przypadku jest inaczej, na samym początku widziałem efekty dość pozytywne, natomiast z czasem one znikały, a zaczęły się pojawiać negatywne efekty.... :(

Troche poczytalem postow na tym forum i wiekszosc osob ktore zaczynaja niewidzi zadnych efektow, troche mnie to martwi, ale mam nadzieje ze to wyjatki.

W moim przypadku jest inaczej, na samym początku widziałem efekty dość pozytywne, natomiast z czasem one znikały, a zaczęły się pojawiać negatywne efekty.... :(

jak widze stosujesz NPA

wiec skoro na poczatku miales efekty pozytyne, to ja uwazam ze:

jak brales NPA to pewnie jakies tam ilosci pozostawaly na twoim ubraniu, a wiadomo ze na nim utrzymuja sie o wiele dluzej niz na skorze...

i to sie powoli zbieralo az przedawkowalo

proponuje narazie nie brac kilka dni NPA i zobaczysz jakie beda efekty :twisted:

Wreszcie odebralem paczke ! wszystko super zapakowane. Flakonik bezbarwny bez nadrukow ani nic. Co do zapachu pheromaxa to ja czuje jedynie alkohol ale tez niejest to normaly spiryt czy cos takiego, bardziej mi to pod lekarstwo podchodzi :P jutro zrobie testy na znajomych co czuja, narazie niestosowalem takze niemoge sie jeszcze wypowiedziec czy dziala :] co najdziwniejsze mimo ze czuje wyaznie alkohol to pozostawiona kropelka nieulatnia sie jak zostawilem ja na 30 minut