U Napisano 13 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2008 Witam jestem tu nowy mam pytanie, otóż podoba mi sie pewna dziewczyna, ona o tym wie ale problem polega an tym ze ktoś jej jakiś głupot na mnie nagadał...nadal sie do mnie odzywa ale wiem ze jakbym teraz chciał podbic do niej to by nic z tego nie wyszło..Wiem że liczy sie osobowość ale chciałbym wspomóc sie feromonami..i mam pytanie jakimi?? pieniądze nie grają roli mam do wydania ponad 400 zł i czytałem że chikara to taki feromon socjalny któy pomaga odbudowac zaufanie...ale moge sie wspomóc pheromaxem i NPA?? jeszcze?? bo chodiz mi o to żeby mi zaufała na nowo, i coś poczuła..a wiem ze kiedyś cos czuła do mnie.. z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 13 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2008 Tak, Chikara + NPA może być dobrym rozwiązaniem. Możesz też spróbować Chikara + Pheromax. Poczytaj też blog http://ninov.feroblog.pl/index.php/feromony/chikara/ no i oczywiście to forum, to pytanie padało tu wiele razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
U Napisano 13 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2008 Dzieki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asia 1989* Napisano 25 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2008 Hej jestem tu nowa.Mam pytanie.Jak myślicie czy feromony mogą pomoc w zdaniu egzaminu na prawo jazdy?.Wiem że jeżeli ktoś nie umie jeżdzić to poprostu nie zda ale czy feromony mogą sprawić że egzaminator spojrzy na mnie łaskawszym wzrokiem i przymknie oko na niektore błedy?Jakich feromonów powinnam urzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Napisano 25 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2008 Hej Hej Uzyjesz PHX będziesz bardziej taka mhmm Użyjesz alchemy będziesz bardziej przyjacielska Zalezy jaki egzaminator będzie i jaki będzie miał humor Poczytaj troche postow i wybor należy do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asia 1989* Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 Dzięki za pomoc.Mógłby mi ktoś jeszcze powiedzieć gdzie moge dostać próbki feromonow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi