juzekkrol Napisano 9 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2008 witam A wiec NPA na mnie nie dziala jestem osobą silną i zdecydowaną dlatgego powiedzial by mn ze on pogosza mó j odbiór, PHEROMAX jak dobrze pamietam musial troszeczke dzialac PYTANIE !!! Obie próbki sie mi skącuyly jedna nie dziala czy moge ubiegac sie o zwrot kasy za npa i kupic pheromaxa normalnie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 9 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2008 Wiesz watpie ze feromony.pl na pojda.Skoro nie dzialalo NPA to po co zuzywales cale?Mogles od razu oddac.Ale zobaczymy co na to powie ferum, jestem b.ciekaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juzekkrol Napisano 9 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2008 zużyłem całe zeby miec pewność ze nie dziala , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 9 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2008 Hehe kazdy tak moze sobie mowic, nie zauwazyles oczekiwanych efektow-oddajesz a nie zuzywasz cale fero "a moze jeszcze cos zadziala"lol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambster Napisano 12 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2008 Jeśli jesteś konkretny i stanowczy, takim typem Alfa, to NPA rzeczywiście może negatywnie dla ciebie działać. Możesz być odbierany jako zbyt pewny siebie, nachalny i to może odpychać ludzi. Pheromax będzie dla ciebie lepszy. Albo Chikara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hank Napisano 12 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2008 A ja was wszystkich zaskocze. napisalem maila z pytanie czy jesli chce zwrócić npa bo nie jestem zadowolony to czy mam to robic juz teraz jak butelka jest jeszcze pelna czy jeszcze potestowac. odpowiedz byla zebym jeszcze potestował, ze nie jest wazne ile zwrócę, wazne jest by odesłać buteleczke i paragon. jednak możliwość zwrotu dotyczy TYLKO ostatnie zakupionego produktu . pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 13 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2008 Feromony.pl maja ogromny pozytyw pod tym względem. dalego nie boje sie spróbować czegoś nowego, jeśli jeden produkt na mnie nie zadziałał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juzekkrol Napisano 19 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 Chikara jest odbierana dobrze prez mężczyzn tylko w moim przypadku, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2008 Przeczytałam właśnie tytuł postu. W moim przypadku będzie chyba dokładnie odwrotnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juzekkrol Napisano 22 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2008 NPA zadzialalo na mnie tylko raz przy pierwszym uzyciu potem l ipa ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi