scrap Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2008 Witam, wiem, że podobne tematy były już zakładane, ale przestudiowałem forum i jakoś nie jestem do końca zdecydowany co mam wybrać. Otóż jestem już przekonany do zakupy feromonów, ale nie wiem jeszcze jakie. Potrzebowałbym je generalnie do podrywu. Z tego co wyczytałem to PHX jest chyba najlepszy. Jednak nie chce smierdzieć, na imprezy zazwyczaj chodze w towrzystwie kolegów i koleżanek i zależy mi na tym aby ani jedna ze stron nic odemnie nie czuła, zeby nie czuli odemnie "potu" ani żeby sie nie dowiedzili ze stosuje feromony. Które wybrać? aha i mieszanki raczej nie wchodza gre, narazie chce kupic jedna buteleczke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2008 Nie masz gwarancji, że PHX będzie Ci śmierdział. Tak naprawdę to tylko pewien % osób czuje ten zapach (może się też okazać, że potrzebujesz małych dawek). Zresztą były tu wymieniane perfumy, które dobrze kryją zapach fero. A jaki jest Twój drugi wybór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2008 Jezeli tak obawiasz sie tego smrodu, to radze Tobie wybrac NPA.Jest glownie skuteczny.Nie jest tak wyczuwalny jak Pheromax.Cassi dobrze Ci poradzila, poczytaj posty w ktorych uzytkownicy napisali jakie perfumki dobrze kryja fero.A uwierz mi przy stosowaniu feromonow dobre perfumy to podstawa, no ale nie przy wszystkich feromonach oczywiscie mowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scrap Napisano 24 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2008 no tak, perfumy to podsatwa, ale zapach perfum po pewnym czasie zniknie, a nie mam zamiaru chodzic z buteleczka perfum w kieszeni. z tego co sie dowiedzielm to fero utrzymuje sie dluzej niz perfumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hook Napisano 25 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2008 Zależy też jakie perfumy, poza tym zapach fero może i utrzymuje sie dłużej ale nie znaczy że z czasem nie słabnie, jeżeli nie przesadzisz z ilością fero to wszystko powinno być ok, poza tym tak jak napisał simon NPA w porównaniu do PHX jest dużo mniej wyczówalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi